Oven

Da bi izpolnili določene zahteve svojega ega, boste potrebovali partnerja ali intimnega prijatelja. Od prijateljev boste pričakovali razumevanje in pomoč pri svojih ciljih in načrtih. Občasno vas bo prevzemal občutek negotovosti.

Bik

Držali se boste tistih razumevanj ali verovanj religije, ki imajo smisel in se lahko dokažejo. V vaši zavesti bodo obstajali številni konflikti na različnih področjih življenja, še posebej pa v odnosu do religije. Nova ljubezen na obzorju.

Dvojčka

Spopad religije in ateizma bo ojačal vašo že tako nejeverno naravo. Čas boste zapravljali za sestanke s prijatelji in znanci. Svojo ostroumnost boste izkoristili do maksimuma. V cilje boste vložili srce in dušo.

Rak

Planeti vam bodo pomagali ustvariti auro sijaja, ki vas bo obkrožala. Veliko stvari v življenju boste dosegli sami, brez pomoči svojih staršev. Imeli boste kar nekaj dvomov, ki vas bodo preganjali, najbolje, da se soočite z njimi.

Lev

Pripravljeni boste pomagati drugim, predvsem pa svojim bližnjim. Pridobivali boste nove prijatelje in obenem prekinjali stara prijateljstva - prav tako hitro, kot se boste zaljubljali. Ste pogumni in vladar svojega kroga ljudi.

Devica

Vaše osnovne reakcije na življenjske situacije bodo instinktivne in emocionalne, kar vas v odnosih dela zanimive. Pazite, da ne bi varali sami sebe, svoje sanje oddvojite od stvarnosti. Občasno bo vaša nežna narava prebila vaš oklep.

Tehtnica

Uravnoteženi boste v svojih zahtevah do drugih, v samostojnosti in potrebi, da ste nekaj v lastnih očeh. Odločni boste na svojstven način. Spremljal vas bo prirojeni entuziazem, ljubezen do zabave in idealistična narava.

Škorpijon

Za vas bo pomembno vlogo odigrala komunikacija vseh vrst. Vaše zasebno življenje bo zaradi številnih obveznosti nekoliko omejeno. Veliko vam bodo pomenili vaši ideali, življenjska filozofija in krajša potovanja.

Strelec

Razmišljali boste s svojo glavo, vedeli boste, kaj hočete in kako to uresničiti. Utrjevali boste lasten sistem vrednot na sebi svojstven način. V zasebnem življenju vas bodo spremljali kompromisi in prilagodljivost.

Kozorog

Posvečali boste pozornost temu, kaj si drugi o vas mislijo, vendar se boste znali vzdigniti nad to, ko bo to potrebno. To, kar v tem trenutku najbolj potrebujete, je emotivna varnost in miren kraj, kjer boste lahko sami s seboj.

Vodnar

V vaši notranjosti bo potekal boj med potrebo po neodvisnosti in odvisnosti. Želeli si boste opore neke osebe, ki pa danes mogoče ne bo dosegljiva. Osebnostno boste napredovali in se nadalje razvijali. Naučite se reči ne.

Ribi

Čustva, ki jih boste doživljali, bodo močna. Sposobni boste velike ljubezni, a tudi velikega sovraštva. Individualistični boste, kar se bo poznalo tudi v vašem odnosu do življenja. Subjektivni boste v svojem in načinu razmišljanja.