Oven

Ne boste vedno znali pokazati vseh vaših občutkov in čustev, čeprav bodo vaša čustva zelo globoka. V določenih trenutkih bi lahko bili celo nekoliko sramežljivi. Spremenili boste vaš pogled na ljubezen in partnerstvo.

Bik

Vaš tekmovalni duh se bo zmanjšal, razen takrat, ko boste tekmovali sami s seboj. Velik del akcij bo usmerjen k vam samim. Odločni boste in v ljudeh boste znali poiskati dobro. Preden v ljubezni stopite v akcijo še enkrat dobro premislite.

Dvojčka

Še vedno boste razvijali lastna življenjska prepričanja, vero in filozofijo, namesto da bi preprosto sprejeli tisto, kar vam je ponujeno. Intuitivno boste iskali odgovore na nekatera vprašanja; našli jih boste v sebi.

Rak

Danes boste postali pravi primer svobodne volje in svobodnega obnašanja. V odnosu do drugih vas bo včasih strah, da ne bi bili sprejeti. Preden boste stopili v akcijo na poslovnem področju, boste potrebovali odobravanje drugih.

Lev

Močnejša bo vaša potreba po tem, da bi postali originalni in edinstveni. Pazite, da ne bi vaša želja po osebni svobodi postala tudi vaša potreba po dominaciji nad drugimi. Ne boste se držali tradicionalnih vrednot, hoteli boste preizkusiti nekaj novega.

Devica

Proces razmišljanja bo danes pri vas drugačen kot pri ostalih. Včasih se vam bo zdelo, da vas drugi narobe razumejo ali da ste na določen način drugačni od svojih sovrstnikov. Spremljale vas bodo izjemne intelektualne sposobnosti.

Tehtnica

Vaše ljubezensko življenje bo samo vaša skrivnost, saj ga visoko cenite in ločujete od ostalih življenjskih tokov. Včasih se vam bo lahko zdelo, da še vedno niste doživeli prave ljubezni, vendar temu ni tako.

Škorpijon

Za vas je pomembno, da imate pred seboj določen cilj ali projekt, kamor boste lahko usmerjali vašo agresivno energijo. Vse svoje akcije boste spremenili v osebne zmage. V ljubezni vas aka nekaj novosti in presenečenj.

Strelec

Ko se bo prikazala nova priložnost, jo boste v stanju izkoristiti, vendar na svojevrsten način. Bolje boste reševali tuje probleme kot pa svoje. Še nadalje razvijajte vašo kreativnost in sposobnost izražanja.

Kozorog

Včasih vas bo v odnosu do drugih strah posmehovanja,ne obremenjujte se s tem, kaj si o vas mislijo drugi. Čeprav boste polni idealov in kreativnosti, boste tudi zelo občutljivi. Pazite, da sami sebe ne izolirate od drugih.

Vodnar

Čeprav boste pri svojem delu uspešni, se boste poskušali umakniti v ozadje. Težko boste sprejemali vodilne vloge, bolje se boste počutili takrat, ko boste sami s seboj. Sami sebe spodbujajte pri tem, da se izkažete tudi v družbi.

Ribi

Tokrat ne boste rinili z glavo skozi zid, ampak si boste poiskali druge možnosti in priložnosti. Z mislimi se boste večkrat vračali v preteklost in obujali prijetne spomine. Delo boste opravljali brezhibno in natančno, za kar boste primerno nagrajeni. Usmerite se v zdrav način prehranjevanja.