Oven

Ker ste sami sebi zadostni in se zanašate izključno nase, se boste ukvarjali samo s s tistimi stvarmi, za katere boste tudi osebo zainteresirani. Emocionalno boste vezani na vse, kar vam pripada in kar vpliva na vaš ego.

Bik

Na finančnem področju morate biti izjemno pošteni in previdni, sicer bi lahko zapadli v finančne težave. Izogibajte se posojilom, vsaj za nekaj časa. V odnosu do drugih boste samozavestni, vendar se boste v sebi čutili ne dovolj vredne.

Dvojčka

Ker v ljudeh vedno vidite le najboljše, bi lahko naleteli na osebo, ki bi vas skušala prevarati, zato previdno v odnosih. Zaradi svoje romantične in poduhovljene narave boste do ljudi prijazni tudi takrat, ko ne boste najboljše volje.

Rak

Zelo uspešni boste na področju uslužnostnih dejavnosti, pri delih, ki so povezana z negovanjem drugih. Manjša nesoglasja bi se lahko pojavila v odnosu s sodelavci, ki bodo težko izpolnili vse vaše ideale in pričakovanja.

Lev

Ne obtožujte drugih, če začutite, da vas ne cenijo dovolj, vzrok je v vas in vašem obnašanju. Ker ste globoko emotivni, vaše seksualne želje pa močne in strastne, boste od partnerja veliko zahtevali in pričakovali.

Devica

Zanimali se boste za tozemeljske stvari, poudarjen bo vaš občutek za skupnost in organizacijo. Ker boste v sebi čutili globoko željo po reformah, boste kljub pasivnemu obnašanju notranje zelo nemirni. Razmislite o svojih željah.

Tehtnica

Pri nadaljnjih življenjskih načrtih boste izhajali predvsem iz dejstev in izkušenj iz preteklosti, vendar boste premalo upoštevali mnenje svojega partnerja. Lahko pričakujete pozitivno rešitev nekega uradnega vprašanja.

Škorpijon

Ker boste ekonomični v postopkih in v razmišljanju, se boste s sodelavci in nadrejenimi dobro razumeli. Na finančnem področju boste uspešni, ker ste sposobni iz nič napraviti veliko. Močno boste pritegovali nasprotni spol.

Strelec

Ker boste živeli v skladu z lastnimi moralnimi načeli, boste obkroženi z ljubeznijo in toplino domačih in prijateljev, vendar pri tem vseeno bodite previdni, da ne bi njihov vpliv na vaše življenje postal premočan.

Kozorog

Dominirali boste nad tistimi, ki jih ljubite, tudi v odnosu do partnerja boste včasih preveč posesivni. Zaradi vašega idealizma vas bodo drugi doživljali kot bleščečo osebnost, ki zasluge za uspeh lahko pripiše le sebi.

Vodnar

Zelo hitro boste prepoznali občutke in motive drugih ljudi, kar bo zelo ugodno vplivalo na vašo poslovnost. Angažirali se boste v vsemu, kar se dogaja v vašem neposrednem okolju, in želi uspeh kjerkoli se boste pojavili.

Ribi

Zaradi svoje nemirne narave se boste dobro počutili pri delih, ki zahtevajo veliko gibanja, tako fizičnega kot mentalnega. Bodite racionalni in previdni, da materialnih dobrin ne spremenite v svoj edini življenjski cilj.