George Kavassilas: “Planet pripada nam, ne bogu ali hudiču”

Štoparski vodnik po galaksiji lahko po srečanju z Georgeom Kavassilasom mirno zavržemo. Prihodnje (razvpito) leto 2012 se nam res obetajo pretresi in katastrofe, meni naš sogovornik, in res se lahko na nebu pojavi kakšna vesoljska ladja in nam, tako kot junaku slovitega romana Douglasa Adamsa, ponudi prost sedež. A pozor: v tehnologiji ni rešitve!

“Mati Zemlja nas nosi v svoji planetarni maternici in zdaj je tik pred tem, da rodi nov način življenja. Smo sredi  transformacije v božanska bitja.” Foto: Neva Volarič
“Mati Zemlja nas nosi v svoji planetarni maternici in zdaj je tik pred tem, da rodi nov način življenja. Smo sredi transformacije v božanska bitja.” Foto: Neva Volarič

Človeška bitja smo zmožna veliko več, kot nam lahko dajo še tako sofisticirani stroji, opozarja George Kavassilas. Tudi prehoda v peto dimenzijo. In to brez pomagal, povsem organsko, v tesni povezavi z Materjo Zemljo. Ta potrpežljivo čaka, da jo opazimo in se zavestno povežemo z njo. Pa četudi le tako, da se ji, ko spijemo kozarec vode, v mislih in srcu zahvalimo: “Hvala, velika Mama!”

Če se vam po teh uvodnih besedah morda zazdi, da se je komu zmešalo, brez panike! Kavassilas, avstralski državljan, po rodu pa Egipčan z grškimi koreninami, je tovrstnih očitkov vajen. “Nekateri pravijo, da sem nor, drugi, da sem Satanov sin. Jaz pa pravim da je nor tisti, ki trdi, da razen na našem planetu v vesolju ni življenja. Kdaj ste nazadnje pogledali v jasno nočno nebo in za trenutek skušali dojeti, kako ogromno je naše vesolje. In povem vam, da to še zdaleč ni edino vesolje, ki obstaja,” trdi Kavassilas, ki bi ga lahko poimenovali tudi vesoljski popotnik brez ladje. Leta 2003 je doživel nenavadno izkušnjo potovanja skozi celotno strukturo in dimenzije našega vesolja. Pokukal je tudi prek njegovih meja. Ko se je vrnil, se je odločil, da bo spregovoril. “Tu sem z razlogom,” pravi in doda, da je odkril namen življenja na planetu v zakotnem delu galaksije, imenovane Mlečna cesta. Ljudi želi zbuditi in spodbuditi, da se spomnijo, kdo v resnici so.

S Kavassilasom smo se pogovarjali na Bledu, kjer je imel zelo dobro obiskano in zanimivo predavanje.

> Kje ste nazadnje predavali?

“Tokrat sem prvič na evropski turneji. Nazadnje sem bil na Švedskem, turnejo pa sem začel v Španiji, kjer je bila dvorana tako polna, da smo iskali dodatne stole. Nekaj se dogaja v Španiji.”

> Država je tik pred bankrotom, pravijo.

“Res je. Realnost, kot jo poznamo, je samo še zavesa. Vse strukture za to zaveso pa razpadajo. In to povsod, ne samo v Španiji. Kot bi se hotela uveljaviti nova struktura, ki temelji na svetlobi in ljubezni. Ampak tudi ta ne bo dolgo zdržala. Negativno in pozitivno sta v ravnovesju. Ljudje, ki so v svetlobi, so prepričani, da so nad tistimi, ki so v temi. Ampak niso, samo na nasprotni strani tehtnice ljubezni so. Če se hočemo zares osvoboditi, se moramo dvigniti nad obe nasprotji.”

> Kako začutimo resnično svobodo?

“Edini, ampak res edini način je, da jo začutimo globoko v sebi, v svojem bistvu, v srcu. V glavi tega ne moremo narediti. Objamemo vso svojo temo in svetlobo hkrati. Veliko zdravilnih metod napada temo. Edini način, da se resnično dvignemo, pa je, da ljubimo temo in svetlobo hkrati.”

> Ali o tem govorite na svojih predavanjih?

“Vse to razložim še veliko bolj podrobno. Da bi razumeli te koncepte, se moramo dvigniti nad um. V srce moramo iti. Vsi smo že izkusili trenutke, ko resnično začutimo, kaj je ljubezen. Včasih si rečemo, ta oseba me ne ljubi tako, kot vem, da bi me morala. Globoko v sebi vemo, kaj je prava, brezpogojna ljubezen. Poseben okus in vibracijo ima. Če ljubezen torej ni, kar bi morala biti, bodimo zelo previdni!”

> S svojimi razlagami se dvigate nad t. i. new age?

“New age je en pol pogojne ljubezni. Tam je vse pozitivno, fantastično. Ljudje meditirajo in padajo v trans. Vzamejo tudi droge, da se premaknejo v drugo stanje zavesti. Ne vedo pa, da si lahko pri tem pomagajo z energijo svetlobe. Zadeti smo lahko tudi od svetlobe in ljubezni.”

> Se kaj dogaja z našim Soncem? Zdi se, da so njegovi žarki vse močnejši ...

“Zelo veliko se dogaja. Sonce gre skozi velike spremembe. Njegov center je z energetskimi vrvicami povezan s centrom galaksije. Iz osrčja Sonca gredo te vrvice v osrčje Zemlje. Sonce se spreminja, kar pomeni, da se spreminja vse osončje. Mati Zemlja bo rodila novo življenje.”

> Kako ste preživeli otroštvo?

“Rojen sem v Avstraliji. Ko sem imel leto in pol, smo se z družino za tri leta preselili v Nemčijo; oče je tam delal. Ko sem imel pet let, pa smo se vrnili v Avstralijo. Od tedaj živim tam.”

> Kdaj ste začeli doživljati nenavadne izkušnje?

“Tako daleč nazaj, kot mi seže spomin, so me v spalnici obiskali 'sivi'.”

> Sivi?

“Sivi, da. Vesoljci. So tudi zeleni. In zmaji. Sivih je veliko vrst. Z nekaterimi sem imel res zelo slabe izkušnje. Poznam pa tudi mojo galaktično družino, dobre vesoljce.”

> Torej tudi v vesolju živijo dobri in zli?

“Seveda. Nekateri mislijo, da so vsi vesoljci dobri. To je nevarna in neumna domneva. Trditi, da smo v vesolju sami, pa je noro. Dokazi o nasprotnem so vsepovsod. Le kako, da jih nihče ne vidi?!”

> Na primer?

“Na primer, da ne morete najti tega diktafona. Veste, da je v sobi, povsod ste pogledali, pa ga ne morete najti. Potem pa pride prijatelj in reče, tu je. Ampak saj sem pogledal tja, presenečeni odgovorite. Se vam je to že kdaj zgodilo? Diktafon je bil tam, vi pa ga niste videli. Zakaj? To ima opraviti z zavestjo. Ljudem želim povedati, da je naš planet poln dokazov o življenju v vesolju. Ker pa je naš um v matrici, jih je težko videti. Šele ko razširiš zavest, spregledaš.”

> Ste komu lahko zaupali svoje izkušnje?

“Skušal sem to povedati, ampak vsi so mislili, da sem nor. Zato sem stvari obdržal zase. Težko je bilo. Veliko ljudi, ki se spomni teh srečanj, je danes v psihiatričnih bolnišnicah. Nihče jim noče verjeti.”

> Zakaj so vesoljci izbrali ravno vas?

“Tu sem z razlogom. Vsi smo tu z razlogom. Ena skupina sivih je želela tudi pomagati. Opozorili so nas glede tehnologije. Če izberemo pot tehnologije, bomo nekega lepega dne kot oni, so rekli. Ko tehnologija opravi vse za nas, telesni deli atrofirajo. Ne uporabljamo več toliko udov, reproduktivnih organov … Čez milijone let bi bili kaj lahko kot ti sivi.”

> Smo ljudje na Zemlji drugačni?

“Od drugih humanoidov? Da. Nekateri so nam zelo podobni. Veliko ras se je skozi tisočletja mešalo s človekom. A Zemlja ni planet kot vsi drugi. Vprašajmo se, kdo je Mati Zemlja, ki smo jo izbrali, da na njej živimo in smo z njo tako intimno povezani? Pijemo njeno vodo, jemo njeno hrano in dihamo njen zrak. Smo znotraj njene elektromagnetne komore, njenega energetskega polja.”

”Mi smo njena ljubezen. Eno smo z njo, hkrati pa tako odtujeni. Ampak odtujenost je le v našem umu. Fizično pa smo z Zemljo popolnoma povezani. Zakaj ljudje torej ne razmišljajo o Zemlji? Preprosto, vsem so oprali možgane.”

> Zakaj smo tukaj?

“Slišali smo klic in prišli z vseh koncev vesolja, da bi bili tukaj in zdaj na Materi Zemlji. Del nas se ni mogel upreti, da ne bi prišel in se inkarniral na njenem telesu. Kdo je ona? To je zelo pomembno vprašanje. Po vseh mojih izkušnjah je Zemlja božanska esenca stvarnika tega vesolja. Božanska Mati, ki se je manifestirala kot planet. Vse nas nosi v svoji planetarni maternici, in zdaj je tik pred tem, da rodi nov način življenja. Z razlogom se kličemo človeška rasa, ker smo bogu podobna bitja. Smo sredi transformacije v božanska bitja. Čez to transformacijo ne bodo šli vsi, le tisti, ki želijo ostati z Materjo Zemljo.”

ALJA TASI

Nadaljevanje pogovora lahko preberete v prilogi Sobota v tiskani izdaji Primorskih novic.


Najbolj brano