Oven

Pometli boste z negativnim razmišljanjem in slabimi navadami, zmetali čez prag predsodke ter si oddahnili. Za kratek čas se odpovejte resnosti in se nasmejte, naspite in privoščite zdravo prehrano. Previdno z izdatki.

Bik

Poslovno zmagoslavje boste slavili zadržano, razblinil se bo vaš dvom glede vaših načrtov in ciljev. Negotovost ni vaša lastnost, iztrgajte se iz okvirjev razuma in si v ljubezni privoščite tisto, kar vas že dlje časa mika.

Dvojčka

Umik v službi ne bo prava poteza, saj ste prehodili že polovico začrtane poti. Prejeli boste uradni dokument. Svilena mehkoba partnerjevih besed in dejanj bo obnovila vašo vero v romantiko in pravo ljubezen.

Rak

Z dobro filozofijo in spleteno poslovno mrežo boste kos vsem prihajajočim novostim in nalogam. Ker vam merilo vrednosti ne bo vedno denar, boste uspešni tudi na drugih življenjskih področjih. V ljubezni se začenja novo obdobje.

Lev

Obnovili boste pravilnost življenjskih motivov in se odrekli odvečnim omejitvam. Ugotovili boste, kaj se v službi dogaja, zakaj se dogaja in še pravočasno posegli vmes. Pomagajte partnerju pozabiti na slabe spomine.

Devica

Našli ste pravi pogled nase in na svet, odstranili vse ovire, uresničili številne cilje, čas je za krajši počitek. Nekdo razmišlja o tem, da bi vam vrnil sposojeno. Neka oseba bo v odnosih postajala vse bolj dostopna, izkoristite to.

Tehtnica

Neznani dobrotnik vam bo dal na voljo novo službeno priložnost, ne razmišljajte predolgo, ujeti morate pravi trenutek. Bogatimo se lahko na različne načine, vi boste izbrali najboljšega. Pismo je že na poti.

Škorpijon

Spregledali boste prave namene svojih poslovnih tekmecev in še pravočasno ukrepali. Srečni boste, da imate partnerja, ki je neskončno prilagodljiv. Deležni boste ekskluzivnega povabila. V ljubezni bo vse odvisno od vas.

Strelec

Pravilno boste povezali vse poslovne in finančne niti ter jim dali novo obliko in pomen. V neki družbi vas bodo pozitivno sprejeli. Sorodniki čakajo na vaš obisk. V ljubezni vas razmišljanje utruja, čas je za akcijo.

Kozorog

Bolje bo, da na poslovnem področju za trenutek ustavite korak, dobro premislite in potem stopajte dalje. Vaše reakcije na izzive okolja bodo mirne in modre. Dosegli boste enotnost s seboj, partnerjem in svetom.

Vodnar

Vaš poslovni uspeh bo povečal tudi uspešnost podjetja, zato se ne čudite, če bodo vse zasluge pripisali vam. Če partner uporablja le besede namesto dejanj, počne to zato, ker za dejanja še ni zrel, potrpite še malo.

Ribi

Če želite na poslovnem področju izpolniti svojo željo, potem se ne upirajte, obrnite vetru hrbet. Resnica in stvarnost bosta v vaših mislih dobila pravo podobo. Na vprašanje, ki vas muči, boste dobili v odgovor pravi esej.