Pijana voznica trčila v avto pred seboj

V Ilirski Bistrici je včeraj zvečer 49-letna voznica iz Ilirske Bistrice zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v avtomobil, ki ga je pred njo vozil 27-letnik iz okolice Murske Sobote. Voznik in njegov 27-letni sopotnik iz Slovenske Bistrice sta se lažje poškodovala.

 Voznica, ki je v Ilirski Bistrici povzročila prometno nesrečo, je bila pod vplivom alkohola.
Voznica, ki je v Ilirski Bistrici povzročila prometno nesrečo, je bila pod vplivom alkohola. 

KOPER, NOVA GORICA, POSTOJNA> Policisti so voznico preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,69 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zato so jo pridržali in zanjo napisali obdolžilni predlog.

Izsiljevala prednost

Včeraj zjutraj je 32-letna voznica avtomobila pripeljala iz smeri hitre ceste in v križišču z glavno cesto na Bazari zavijala proti Šempetru. Pri tem je izsilila prednost 32-letni voznici avtomobila, ki je pripeljala iz Šempetra in peljala naravnost proti Volčji dragi. Ta voznica se je v trčenju tudi lažje poškodovala, zato so jo odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Ponarejeno izraelsko vozniško dovoljenje

Včeraj dopoldne so policisti na mejnem prehodu Dragonja naleteli na osebo s potnim listom, za katerega so sumili, da je ponarejen. Oseba, ki je imela pri sebi tudi ponarejeno izraelsko vozniško dovoljenje, je na mejni prehod pripotovala kot sopotnik v avtomobilu, ki ga je vozil hrvaški državljan. Preiskovani sodnik je zanj odredil pripor.

Kradel žlebove

Na Debelem rtiču je neznanec z objekta snel sto metrov bakrenih žlebov in obrob, s čimer je lastnika oškodoval za 1000 evrov.

Napihal 1,16

Policisti so ob 23.20 v Portorožu ustavili 42-letnega domačina, ki je vozil kolo s pomožnim motorjem. Preizkus z alkotestom je pokazal 1,16 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, zato so ga pridržali.

Kradel svetilke

Ponoči je neznanec na enem od parkirišč v Postojni ukradel tri medeninaste drogove javne razsvetljave s svetilkami in gospodarsko družbo iz Postojne tako oškodoval za približno 1500 evrov. NR


Najbolj brano