Oven

Začela se vam bo obrestovati naložba, za katero ste še nedavno tega mislili, da je bila zgrešena. Samski ovni naj pri iskanju ljubezenske sreče zaupajo lastnim občutkom. Vezani ovni bodo srečo delili s svojim partnerjem.

Bik

Osredotočili se boste na osebo, ki vam je zelo všeč, in doživeli očarljiv konec dneva. Na poslovnem področju boste naleteli na izziv, ki ga boste brez pomislekov zagnano sprejeli. V ljubezni lahko pričakujete nepričakovano.

Dvojčka

Raztresenost v službi bo minila, odlično se boste izkazali pri pogovoru z nadrejeno osebo. Našli boste dovolj časa za spogledovanje, za bežno avanturo, nekomu boste zapolnili misli. Smejali se boste neki partnerjevi izjavi.

Rak

Vaša odločnost in energičnost vam zagotavljata poslovni uspeh. Rešili se boste skrbi zaradi finančnega stanja. Zelo uspešni boste na področju izobraževanja, še posebej mlajši predstavniki tega znamenja.

Lev

Pot, na katero se boste odpravili, vam bo prinesla nepričakovane poslovne rezultate. Mlajša oseba težko pričakuje vaše povabilo, ne razočarajte je. Vezani levi bodo ponosni na svojo zvezo, partner ne bo izkoristil vašega zaupanja.

Devica

Presenečenje, ki vam ga partner pripravlja, bo prijetno. Vajina sloga vama bo nudila več osebnega elana, ki ga boste znali dobro uporabiti na poslovnem področju. Fizično boste bolj aktivni, kar bo koristilo vašemu počutju.

Tehtnica

Nadaljevali boste s takšnim tempom, da si boste poslovni uspeh zagotovili tako rekoč čez noč. Kot vedno boste tudi tokrat, v zvezi z neko finančno zadevo, našli izhod. Na čustvenem področju vas bosta vodila pamet in treznost.

Škorpijon

Dan vam prinaša obilico zadovoljstva, saj se boste dobro izkazali na vseh področjih življenja. Samski škorpijoni bodo vedeli, da gre tokrat zares, in bodo aktivirali vse naravne čare. Povečana bo vaša čustvena aktivnost.

Strelec

Izžarevali boste toplino, s katero ste bogato obdarjeni; okolica vas bo sprejemala pozitivno in s spoštovanjem. Nevezani strelci ne bodo ostali hladni ob dogajanju, življenje vezanih strelcev pa bo vsak dan bogatejše.

Kozorog

Pohiteli boste pri urejanju uradnih zadev, poskrbeli za domača opravila, predvsem pa zase. Razjasnitev na čustvenem področju vam bo pomagala, da boste ubrali pravo pot. Od nekega obiska veliko pričakujete in prav je tako.

Vodnar

Zavestno se boste potrudili za temeljito sprostitev, se znebili drobnih skrbi in s tem ustvarili prijetno vzdušje tako doma kot v službi. Nevezani vodnarji se bodo predajali čustvom in ljubezni, pri vezanih pa bo ponovno posijalo sonce.

Ribi

Ugoden planetarni vpliv vam bo omogočil nepričakovan razplet na poslovnem področju, finančno stanje boste imeli pod popolno kontrolo. Dobrodošla sprememba partnerja v odnosu do vas bo razvnela vse vaše skrite strasti.