Oven

Ste v obdobju, ko bo na poslovnem področju vsak dan pomenil velik korak naprej. Ker vam idej ne manjka, boste v neki zasebni zadevi uspeli zelo hitro. Ostali boste dovolj stvarni, da vas navdušenje ne bo zapeljalo.

Bik

Vaš novi poslovni partner je vesel, da lahko dela z vami in se bo odzval vsakemu vašemu povabilu k sodelovanju. V zasebnem življenju boste hkrati prišli do sreče, uspeha in novega spoznanja. Nekdo vas bo precej očitno zapeljeval.

Dvojčka

S svojimi nekonvencionalnimi metodami boste v službi zelo uspešni, obenem pa boste razmišljali o tem, da bi ponovno ovrednotili svoja življenjska načela in politično prepričanje. Priznajte si, da vaše srce že pripada neki osebi.

Rak

Počasi in zanesljivo ste začeli spoznavati svoj pravi jaz in okolici boste ponosno pokazali svoj pravi obraz. Partner je postal občudovalec vaše potrpežljivosti. Enkrat za spremembo odvrzite oklep in videli boste, kaj se bo zgodilo.

Lev

Povabljeni boste k sodelovanju v neko večjo organizacijo in ker imate odlične govorne sposobnosti, boste pri svojem delu zelo uspešni. Družinsko srečanje vam bo pomagalo poiskati resnico v zasebnem življenju.

Devica

Če niste vedno zadovoljni s svojim življenjem, bo zadostoval le trenutke - tisti, ko boste naredili odločilni korak. Od neke manj pomembne zadeve v službi si lahko obetate vse najboljše. Ne dovolite si, da vam drugi jemljejo pravico do sreče.

Tehtnica

Začeli se boste zavedati, da je vaš položaj v družbi predvsem posledica vaših sposobnosti, pa tudi možnosti, ki jih imate. Vaše vrednote se bodo preoblikovale in se razvrstile v pravih razmerjih.

Škorpijon

Spremembe v službi bodo po vašem okusu, kljub temu ne pozabite na obzirnost in previdnost. Uspešno boste delili nasvete in uredili zapletene finančne zadeve. Nekdo čaka na vašo pobudo, ne odlašajte z odločitvijo.

Strelec

Vaše nove poslovne načrte še nekaj časa zadržite zase, da najprej dozorijo. Poskusite za trenutek pozabiti na vsakdanje obveznosti in naredite samo tisto, kar je res neodložljivo. Venera bo poskrbela za vroče iskrice.

Kozorog

Imate domišljijo, ste iznajdljivi in prilagodljivi, zato se vam na poslovnem področju ne bo težko izmisliti česa novega, perspektivnega. Poskusite svoje vizije uresničiti s pomočjo interneta. Nekdo postaja dovzeten za vaše čare.

Vodnar

S svojo prijaznostjo in velikodušnostjo si boste kmalu pridobili zaupanje novih poslovnih partnerjev in sodelavcev. Na preveč osebna vprašanja v službi odgovarjajte z molkom in nasmehom. Pozitivne spremembe v ljubezni.

Ribi

Imate velike ambicije in uspeli boste prav v vsem, če si boste le dovolj želeli. Čeprav se vam bo zdelo, da na finančnem področju nimate vsega pod nadzorom, boste takoj po odločitvi vedeli, da ste naredili prav. Nova ljubezen.