O ribah v morju, konzervah in na krožniku
Istra
25. 11. 2021, 06.00
, posodobljeno: 25. 11. 2021, 13.00
Ribištvo ni pomembno samo za istrsko kuhinjo in gastronomijo, ampak tudi za gospodarstvo in turizem, je pa tudi del naravne in kulturne dediščine, saj se Istrani z njim identificirajo. Vse te vidike naj bi povezali v en projekt, poimenovan Zgodbe o ribištvu slovenske Istre skozi čas, katerega ...
IZOLA
> Zakaj več zgodb o ribištvu in ne ena sama, ob čemer se nadejajo, da bo projekt postal “zgodba, ki jo lahko sprejme tudi Evropa”,...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.