Zvezdana zavrnila povabilo v oddajo “izdajalcev”

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar pravi, da je onemela od presenečenja, ko je pred dnevi dobila vabilo, da bi bila gostja v eni od oddaj na nacionalki. Zakaj je bila tako šokirana?

Zvezdana Mlakar Foto: M24.si
Zvezdana Mlakar Foto: M24.si

LJUBLJANA > “Gostili bi me tisti, točno tisti, ki so me pred letom 'rušili' in naredili vse, da so mojo oddajo ukinili in jo umaknili. Na pogorišču moje oddaje so zrastli. Zdaj očitno pričakujejo, da bomo vse pometli pod preprogo, pozabili in se bomo spet delali, kako smo 'fajn' in kako se imamo radi. No, jaz NE!” je bila odločna in zavrnila povabilo, ni pa želela povedati, v katero oddajo. A poudarja, da to ni odraz njene užaljenosti ali prizadetosti, ampak da z “izdajalci” ne sodeluje.

“Nobene pozornosti ne potrebujem, sploh pa ne v oddaji, ki tako ali tako nima neke širine in globine (in baje tudi ne nobene gledanosti). V času vsesplošne dvojne morale jaz ne bom še eden izmed teh, ki požirajo dejstvo, da je javna RTV uničena, na tleh, razvrednotena, in veselo sodelujejo v programu, kot da ni nič narobe. Dejstvo je, da so mnoge oddaje pometene iz RTV zaradi lastnih, osebnih koristi in ambicij, samo pravi politiki se je bilo treba priključiti,” opozarja. Čeprav lahko razume to silno željo nekaterih po uspehu, sama pač ni takšna. Zato zaključi: !Hvala za vabilo, ampak mene ne bo, vse dobro!”


Najbolj brano