Že posnetega filma Batgirl ne bodo prikazali

Že posnetega filma Batgirl po poročanju več ameriških filmskih portalov ne bodo prikazali niti v kinematografih niti ponudnik pretočnih storitev. Studio Warner Bros je namreč opustil adaptacijo stripa, so v torek poročali Variety, Hollywood Reporter in drugi ameriški mediji.

Glavna igralka Leslie Grace je januarja na instagramu objavila 
fotografijo, na kateri je v kostumu Batgirl.
Glavna igralka Leslie Grace je januarja na instagramu objavila fotografijo, na kateri je v kostumu Batgirl. 

LOS ANGELES > Filmska industrija je bila nad tem korakom presenečena, je pisal Variety. Skoraj nikoli se ne zgodi, da bi studio preprosto opustil že posneti film.

Za film odšteli 70 milijonov dolarjev

Film, ki je stal več kot 70 milijonov dolarjev in je bil nedavno v fazi postprodukcije, naj bi bil konec leta prikazan na pretočni storitvi HBO Max. Glavna igralka Leslie Grace je januarja na instagramu objavila fotografijo, na kateri je v kostumu Batgirl.

V filmu so zaigrali tudi zvezdnik filma Batman Michael Keaton, J. K. Simmons in Brendan Fraser. Film sta režirala belgijska režiserja Adil El Arbi in Bilall Fallah.

Film naj bi bil na testnih projekcijah slabo sprejet pri gledalcih

Časnik New York Post je, sklicujoč se na vire v Hollywoodu, poročal, da je bil film na testnih projekcijah slabo sprejet pri gledalcih.

Po poročanju portala Deadline.com pa naj bi bil ta korak povezan z novimi prednostnimi nalogami, strategijami in ukrepi za zmanjšanje stroškov novega medijskega koncerna Warner Bros Discovery. Studio Warner Bros v torek po pisanju dpa še ni komentiral načrtov za film Batgirl.

Lik Batgirl se je v stripih prvič pojavil v 60. letih minulega stoletja. Zgodba o superjunakinji se vrti okoli Barbare Gordon, hčerke komisarja Jamesa Gordona, načelnika policije v Gotham Cityju. Leta 1997 je v manjši vlogi Batgirl v filmu Batman & Robin ob Georgeu Clooneyju kot Batmanu zaigrala Alicia Silverstone.


Najbolj brano