Victoria Beckam zanikala turnejo s Spice Girls

Po tem, ko so 2. februarja članice ženske pop zasedbe Spice Girls napovedale ponovno združitev in so sklenile dogovor, vreden 50 milijonov funtov, so si oboževalci kultne zasedbe 90. let najverjetneje zaželeli le eno - turnejo. A Victoria Beckham je razočarala oboževalce. “Ne bom šla na turnejo. Nobena od nas tega ne bo storila,” je povedala za Vogue.

Želja po združitvi  obstaja, je povedala Victoria Beckam, vendar se 
morajo dekleta  dogovoriti, na kakšen način bi se združene vrnile 
na sceno. Foto: Vir: Wikipedia
Želja po združitvi obstaja, je povedala Victoria Beckam, vendar se morajo dekleta dogovoriti, na kakšen način bi se združene vrnile na sceno. Foto: Vir: Wikipedia

LONDON > Prav Beckamova je s svojo objavo fotografije na instagramu s pripisom “Z mojimi puncami” prva potrdila pisanje britanskega Suna o združitvi skupine, nekaj dni za tem pa je naredila korak nazaj.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Želja po združitvi seveda obstaja, ampak dogovoriti se moramo na kakšen način, zagotavlja Beckamova. “Obstaja nekaj zelo močnega v sporočilu, ki so ga pustile Spice Girls v preteklosti. Kakšna bo prihodnost? Izmenjujemo si ideje, izvajamo malce brainstorminga,” je dodala tako imenovana Posh Spice.

Še pred Beckamovo je domišljijo evforičnih oboževalcev zajezila tudi Mel C. “Ni velikih novic, smo še vedno v začetni fazi projekta, v katerem ni bilo še nič definirano,” je povedala Mel C za Bbc Radio 2.


Najbolj brano