Veronika je Tadeju rekla “da” - kje drugje kot pod jambori in jadri

Na življenjskem koledarju naše jadralke Veronike Macarol bo leto 2021 dvakrat podčrtano. Ne le zaradi olimpijskih iger v Tokiu, kjer sta s Tino Mrak v zadnjem skupnem nastopu v razredu 470 osvojili odlično peto mesto, temveč tudi zato, ker sta s partnerjem Tadejem Tadičem svojo osemletno zvezo pred dnevi zapečatila s poroko.

Srečno na (nadaljnji) skupni poti! Foto: Osebni arhiv
Srečno na (nadaljnji) skupni poti! Foto: Osebni arhiv

PIRAN > Prizorišče njune sobotne poročne slovesnosti je bilo - kje drugje kot na jadrnici! Pravzaprav je bilo vse v sozvočju s tistim, kar jim je v življenju najljubše - morjem in dobro glasbo. Od nevestine plapolajoče modro-bele poročne obleke do glasbe, ki je godla na svatbi ...

Kako dolgo je zorela odločitev za poroko? “Zaročil me je dokaj hitro, s poroko pa sva nekoliko odlašala zaradi mojih športnih obveznosti. V načrtu je bila že lansko leto, a so nato prestavili olimpijske igre,” nam je zaupala mladoporočenka.

Po sobotnem poročnem obredu na dvojamborni jadrnici se je zabava nadaljevala v njenem jadralnem klubu, piranskem Piratu, kjer se je zbrala druščina sorodnikov in prijateljev. Tadej, ki že desetletje dela kot tonski mojster na Radiu Koper, je tudi glasbenik, kitarist koprske zasedbe Sixtynine. Na zabavi seveda niso manjkali preostali trije člani benda - pevec Tomaž Klepač, bobnar Igor Marasovič in basist Danijel Brezec - ki so poprijeli za inštrumente, na odru pa sta se jim priružila tudi Marina Martensson ter pevec in kitarist zasedbe Noair Maks Bembič. V prvi ples sta se Veronika in Tadej zavrtela na notah njune najljubše skladbe - Beautiful War skupine Kings of Leon.

V “normalnih” časih bi zdaj že pakirala kovčke za poročno potovanje v katerega od oddaljenih krajev, a si bosta za zdaj privoščila le roadtrip po sosednji Italiji. Srečno na (skupni) poti!


Najbolj brano