V Slovenijo prihaja spletna trgovina Shoppster

Spletna trgovina Shoppster v lasti skupine United Group jeseni prihaja v Slovenijo. Takrat bo vodilni telekomunikacijski in medijski operater v jugovzhodni Evropi, ki ima v Sloveniji v lasti operaterja Telemach, predstavil še lastni televizijski program.Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster v veliki 
meri osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce.  Foto: unsplash.com
Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster v veliki meri osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce.  Foto: unsplash.com

SLOVENIJA > Shoppster, ki po navedbah United Group velja za največjo integrirano spletno in televizijsko trgovino, je od danes na voljo uporabnikom v Srbiji, od jeseni pa bo dostopna tudi v Sloveniji. Takrat bodo na obeh tržiščih predstavili še en prodajni kanal, in sicer lastni televizijski program Shoppster TV.

Shoppster bo kupcem ponujal več kot 20 kategorij izdelkov, med njimi elektroniko, izdelke za dom in vrt, orodje, modna oblačila, otroško opremo in podobno, v prihodnje pa bodo ponudbo še širili. S tem bo po prepričanju United Group spletna trgovina zadovoljila potrebe še tako zahtevnih kupcev ter se primerjala tudi z najbolj znanimi svetovnimi spletnimi platformami, kot so Amazon, Wish ali poljski Allegro.

Na televizijskem programu Shoppster TV bodo vlogo televizijskih voditeljev prevzele znane osebnosti, ki bodo gledalce vodile po ponudbah in izdelkih blagovnih znamk oziroma podjetij, ki sodelujejo s Shoppsterjem. Skupaj z njimi bo Shoppster predstavljal tudi izdelke lastne blagovne znamke ter izbrane linije izdelkov znanih osebnosti.

Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster v veliki meri osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce. Z novo integrirano platformo jim bo omogočal razširitev prodaje ter s tem pomembno podpiral lokalno gospodarstvo, hkrati pa predstavljal zanesljivega partnerja za mala in srednja podjetja, napovedujejo v United Group.

S tem se ta skupina po nakupih telekomunikacijskih in medijskih podjetij v jugovzhodni Evropi podaja na povsem novo področje poslovanja. Po Srbiji in Sloveniji se bo Shoppster razširil še na celotno regijo, napovedujejo.

United Group s sedežem v Amsterdamu in več kot 5200 zaposlenimi je vodilni ponudnik komunikacijskih in medijskih storitev v jugovzhodni Evropi. V Sloveniji ima poleg Telemacha v lasti tudi spletno trgovino Ideo.si, pred leti je bil tudi v igri za nakup medijske družbe Pro Plus.


Najbolj brano