V pralnico zgoraj brez

Citroen je predstavil izboljšano različico električnega meharija, ki ima zdaj novo notranjost in trdo streho ter notranjost, ki je zaradi vodoodpornih prevlek tudi pralna.

Električni mehari gre (v duhu predhodnika) lahko tudi čez puščavo, seveda če najdete kako polnilnico ...
Električni mehari gre (v duhu predhodnika) lahko tudi čez puščavo, seveda če najdete kako polnilnico ... 

Novi e-mehari ima zdaj nov električni motor z 20 odsstotkov več navora, novo armaturko, nove sedeže, več serijske opreme, možnost trde strehe, boljša pa je tudi zvočna in akustična izolacija. Elektromotor zdaj zmore 166 Nm navora do 3700 vrtljajev in 140 Nm od tam naprej, litij-polimerna baterija pa omogoča doseg 195 kilometrov. Notranjost vključuje nove sprednje sedeže, ki so zdaj nastavljivi po višini, nova so odlagalna mesta, armaturka pa je prenesena iz C3 in C4 cactusa. Plastična zunanjost in odmik od tal ostajata, pa tudi možnost, da avto tudi znotraj perete s cevjo, saj so sedeži odeti v vodoodporno tkanino, tla pa so obdana z gumo. Mehari je (v Franciji) na voljo od 19.500 evrov za običajno različico, za hard-top pa še 1200 evrov več.


Želite novice prebrati do konca?

Izberite paket v nadaljevanju in si zagotovite dostop do digitalnih vsebin na spletni strani ter mobilni aplikaciji Primorske novice.

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika. Načini plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Kreditne kartice
  • Paypal
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 €
Popolni paket 9,99 € / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
19,99 € / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano