V boj za sanjskega moškega 18 deklet

Na sončni strani Alp bodo ljubitelji resničnostnih šovov, večinoma bodo zagotovo predstavnice nežnejšega spola, nocoj ob 20. uri (druga oddaja bo na sporedu že dan kasneje ob isti uri) na Pop TV lahko spremljali slovensko različico priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški. Za srce postavnega Gregorja Čeglaja se bo borilo 18 deklet.

18 deklet upa na ljubezen s sanjskim moškim. Foto: POP TV
18 deklet upa na ljubezen s sanjskim moškim. Foto: POP TV

LJUBLJANA > Resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu. Zlasti ameriška različica je izjemno priljubljena. Čez lužo so posneli že kar 25 sezon. Iz izvirnega Sanjskega moškega so naredili še druge šove, kot so Sanjska ženska, poletna različica Sanjski moški v raju ...

V slovenski različici šova Sanjski moški bo v iskanju svoje ljubezni srečo poskusil Gregor Čeglaj, velik ljubitelj športa in, no, ljubezni. Špansko besedo 'amor' (ljubezen, op. a.) ima celo vtetovirano na svojem telesu. Prijatelji pravijo, da je izjemno romantičen in njegova največja želja je, da bi v šovu našel svojo boljšo polovico.

Katera dekleta so zbrala pogum in se bodo potegovala za Gregorja Čeglaja?

Ana Pusovnik (23) iz Slovenj Gradca, Anja Kojc (25) iz Velike Nedelje, Anja Širovnik (21) iz Velenja, Carmen Osovnikar (39) iz Maribora, Elena Costrov (29) iz Ljubljane, Janina Klemenčič (22) iz Kranja, Jasmina Omeradžić (33) iz Maribora, Kaja Casar (22) iz Rakičan, Lara Mlaker (22) iz Ponikev pri Šentjurju, Lara Samanta Kolar (24) iz Šentjurja, Laura Beranič (23) iz Miklavža na Dravskem polju, Mary Ševo (34) iz Kranja, Nina Radi (31) iz Maribora, Nina Savnik (22) iz Brežic, Pia Gavrič (23) iz Ljubljane, Polona Kranjc (18) iz Dola pri Ljubljani, Sandra Aleksić (27) iz Maribora in Sanja Munda (27) iz Maribora.

Organizatorji resničnostnega šova Sanjski moški pa napovedujejo še posebno komentatorsko oddajo, ki bo na sporedu tik po šovu. Poimenovali so jo Vrtnice in vino, v njej pa bodo svoja opažanja in kritične misli izražali trije pari, ki bodo Sanjskega moškega spremljali iz domačih naslanjačev in na glas povedali tisto, kar si o Gregorju Čegljaju in dekletih mislijo tudi gledalci. Pokovko bodo pred malimi ekrani ob sobotah in nedeljah ob 21. uri jedli z zabavnima upokojenkama Bojano in Milico, partnerjema Marušo in Luko ter prijateljicama Nušo in Ajlo.


Najbolj brano