Smeri razvoja
Kako se je na foto-video preizkusu obnesel Applov iphone 12 pro
Kako se je na foto-video preizkusu obnesel Applov iphone 12 pro

Da je telefon naš ne samo vsakdanji ampak nerazdružljivi spremljevalec, kot je to nekoč bila ročna ura, smo se že privadili. Ni ravno najbolje, a tako dandanes je. Razen tega, da je telefon namenjenem komunikaciji na različne načine, mene osebno še vedno najbolj pritegne kamera. Verjetno je tako tudi pri večini ljudi, saj proizvajalci poleg videza dajo velik poudarek razvoju multimedijskega dela telefona, to je kameri in njenemu vmesniku.

Za vlogerje in lovce
Za vlogerje in lovce

Lovec ali vloger? Že v pradavnini je človek bil najprej lovec, danes na srečo veliki večini ljudi tega ni treba početi. A ne bomo se prerekali o pomenu lova, da ne bo še bolj toplo, kot je letos zimsko vreme. Za današnje bralne minute je poskrbel Fujifilm, saj izdeluje naprave tako za vlogerje kot lovce.

Ušesno razvajanje
Ušesno razvajanje

Jesen in zima prinašata daljše večere in s tem priložnost za poslušanje glasbe v toplem zavetju doma. Da pa ne bomo motili domačih, ki v tišini berejo knjigo, ali sosedov, je najboljši način poslušanje s slušalkami. Ker je vse več naprav v našem domu opremljenih z brezžično povezavo, je tako tudi s slušalkami. Ker zdaj na trgu že prevladujejo brezžične slušalke, smo preizkusili naglavni in ušesni model enakega cenovnega razreda.