Slečena glamurja je Lady Gaga požela stoječe ovacije

Z nedeljske podelitve oskarjev še odmeva nastop Lady Gaga, ki je tudi tokrat poskrbela za presenečenje, in to kar dvojno. Presenetljivo je bilo že to, da je sploh nastopila, saj je producent prireditve prejšnji teden napovedal, da je ne bo, češ da je zasedena s snemanjem novega filma o Jokerju.

Za iskren in čustven nastop je  Lady Gaga na podelitvi oskarjev 
požela stoječe ovacije. Foto: Profimedia
Za iskren in čustven nastop je Lady Gaga na podelitvi oskarjev požela stoječe ovacije. Foto: Profimedia

LOS ANGELES > Pa se je vendarle prikazala. Po rdeči preprogi se je v Versacejevi toaleti sprehodila z BloodPopom, soavtorjem pesmi Hold My Hand iz filma Top Gun: Maverick, ki je bila nominirana za oskarja za najboljšo originalno pesem.

Na oder je kasneje prišla v povsem drugačni opravi. Znebila se je toalete in močnih ličil ter v strganih kavbojkah in preprosti majčki s kratkimi rokavi odpela pesem v prav tako “slečeni”, akustični različici. Za iskren in čustven nastop je požela stoječe ovacije.

“Ta pesem je zame globoko osebna in mislim, da vsi potrebujemo medsebojno ljubezen. Včasih potrebujemo tudi heroje, ki so povsod med nami, a morda boste odkrili, da ste lahko tudi sami svoj heroj, četudi se počutite zlomljeni,” je povedala pred nastopom.


Najbolj brano