Šla je na “službeno pot” in se vrnila poročena z drugim

Phil Collins nima sreče v ljubezni. Te dni je v težavah, ker se je njegova življenjska sopotnica poročila z drugim, ob tem pa ji ni preveč do tega, da bi se izselila iz njunega domovanja v Miamiju na Floridi. Dodatna zanimivost pri zgodbi je, da gre za njun drugi razhod v zadnjih dvanajstih letih.

Orianne Cevey in Phil Collins v zanju srečnejšem času. Foto: Gustavo Caballero/South Beach Ph
Orianne Cevey in Phil Collins v zanju srečnejšem času. Foto: Gustavo Caballero/South Beach Ph

MIAMI > Britanski glasbenik in oblikovalka nakita Orianne Cevey, ki je po dostopnih virih še najbolj znana prav zaradi poroke z njim, sta se poročila leta 1999, v zakonu sta se jima rodila sinova, leta 2008 pa sta se ločila. Njun ločitveni dogovor je obveljal za najdražjega v Veliki Britaniji dotlej, Phil Collins je ob ločitvi namreč moral izkašljati 46 milijonov dolarjev.

A so se stvari čez čas zasukale po svoje in par se je spet zbližal. Povsem brez vloge pri tem najbrž ni bilo dejstvo, da se je Orianne Cevey vmes ločila od bankirja Charlesa Mejjatija, s katerim se je poročila kmalu po razhodu s Collinsom, nekako hkrati pa se je tudi on razšel z ameriško TV voditeljico Dano Tyler. Ob ponovnem zbližanju je Collins izjavil, da je bil njun razhod napaka, Ceveyjeva pa je dodala, da ga nikdar ni prenehala ljubiti. Omenjala je celo možnost, da bi se ponovno poročila.

Nastopil na obeh koncertih Live Aida

Phil Collins je zaslovel kot bobnar in kasneje tudi pevec simfo rock zasedbe Genesis, v osemdesetih pa se je lotil zelo uspešne solo kariere. Med drugim se je v zgodovino vpisal kot edini glasbenik, ki je v sklopu Live Aida leta 1985 nastopil na obeh prizoriščih, v Londonu in Philadelphii. Najprej je odigral svoj nastop v Londonu, sedel na nadzvočno potniško letalo Concorde, preletel Atlantik in odigral še ameriški nastop.

Zdaj je njuna zveza doživela nov zasuk, saj se je pred dvema mesecema v Las Vegasu, kamor je odšla pod pretvezo, da gre na službeno pot, poročila s tretjim moškim, kar je Collinsa razbesnelo in je odločen, da ji ne bo dal niti centa več, od nje pa zahteva, da se izseli iz skupnega domovanja na Floridi. Njej to ne diši in v vojni zakoncev Collins grozi, da bo razkrila nekatere pikantnosti o njem, ki mu ne bodo v čast.

69-letni Phil Collins je bil doslej poročen že dvakrat, iz prvih dveh zakonov ima po enega otroka, ob tem je tudi posvojil otroka svoje prve žene.


Najbolj brano