Rožnat švicarski nožek kot skrivno fatalno orožje lepe Melani

Med letošnjimi kandidatkami za izbor femme fatale, ki ga tradicionalno organizira revija Avenija, je tudi lepa svetlolaska Melani Mekicar. Dekle tisočerih talentov, ki jo lahko občudujemo kot radijsko in televizijsko voditeljico, glede na svoj prefinjeni okus za modo pa je uspešna tudi kot vplivnica.

Med letošnjimi kandidatkami za izbor femme fatale, ki ga tradicionalno organizira revija Avenija, je tudi lepa svetlolaska Melani 
Mekicar. Foto: Adrijan Pregelj
Med letošnjimi kandidatkami za izbor femme fatale, ki ga tradicionalno organizira revija Avenija, je tudi lepa svetlolaska Melani Mekicar. Foto: Adrijan Pregelj

SLOVENIJA > Vedno nasmejana Melani Mekicar je zaposlena od jutra do večera, kar nas glede na njeno priljubljenost ne preseneča.

Fatalnost je po njenem mnenju energija, ki se ji preprosto ne moreš izogniti, saj te zadane iz vseh smeri, da si od nje omamljen. “Žensko naredi fatalno njen odnos do drugih ljudi, žensk, do okolice in še posebno do nje same. Ob tem ni fatalna le zaradi svojega videza, temveč zaradi energije in žara v očeh. S tem obrača glave in razsvetli vsako sobo, v katero vstopi,” je prepričana Melani, ki se sama počuti najbolj fatalno, ko dela to, v čemer se najbolje počuti, bodisi je to pred kamero bodisi na odru pred občinstvom.

Katera bo nova fatalka leta, bo znano 1. junija na gala dogodku Femme Fatale.

Fatalno se počuti tudi doma v trenirki in preveliki majici

“Takrat se počutim močno, sposobno in, ja, fatalno. A prav tako se lahko sama sebi zdim fatalna doma v trenirki in preveliki majici, ko pridem izpod prhe,” z nasmeškom doda voditeljica, ki nekoliko resnejši glas dobi, ko jo povprašamo o najmanj fatalnih trenutkih: “Najmanj fatalno se počutim, ko imam občutek, da sem bila izkoriščena na kakršenkoli način, ali pa - ko preprosto ni moj dan. Vsi imamo kdaj tak dan, ko nič ne gre, kot smo si zamislili.”

Ko beseda nanese na njeno fatalno orožje, izpostavi svoj nasmeh, optimizem in pozitivno energijo. “Pa na moj rožnat švicarski nožek ne gre pozabiti!” je nasmejano skrivnostna.

Melani Mekicar

radijska in televizijska voditeljica

“Žensko naredi fatalno njen odnos do drugih ljudi, žensk, do okolice in še posebno do nje same. Ob tem ni fatalna le zaradi svojega videza, temveč zaradi energije in žara v očeh. S tem obrača glave in razsvetli vsako sobo, v katero vstopi.”

Njena največja razvada je, da gre zelo rada pozno spat in dolgo spi. Vendar ji vsaj ene izmed teh stvari njena trenutna služba ne dopušča.

Rada se razvaja

Svojo dušo Melani z drobnimi prijetnostmi razvaja vsak dan - z dobrim kosilom, sprehodom po soncu, izletom na morje, kozarčkom dobrega vina, ali pa s tem, da poboža luštnega psa, ki gre mimo.

Ko beseda nanese na najpomembnejše življenjsko spoznanje, odvrne, da se ji zdi smešno pri 22 letih govoriti o njih, saj ve, da jih bo prišlo še nešteto.

“Ne moreš vplivati na to, kar bodo počeli drugi”

“Je pa res, da imam včasih občutek, da sem v svojih nekaj letih doživela več kot nekateri ljudje v petdesetih. Mislim, da je moje najpomembnejše spoznanje do zdaj to, da na koncu dneva res lahko vplivaš samo in izključno na to, kako boš ti v dani situaciji odreagiral. Ne moreš vplivati na to, kar bodo počeli drugi, pa če si to še tako močno želiš. A ja, pa da ni narobe, če kdaj kakšni stvari rečeš ne - tega se še učim,” je iskrena Melani Mekicar.


Najbolj brano