Primož in Lora sta poročena

Primož Roglič, ki bo 29. oktobra dopolnil 32 let, je izjemno kolesarsko sezono, katere vrhunec je bila zlata kolajna v kronometru na olimpijskih igrah v Tokiu, okronal še s posebnim mejnikom v zasebnem življenju. Z Loro Klinc, s katero imata dveletnega sina Leva, sta se v petek poročila.

Primož Roglič in Lora Klinc, ko še nista bila poročena.  Na zdravje 
in na mnoga skupna leta jima želimo  v uredništvu Primorskih 
novic. Foto: Facebook/Primož Roglič
Primož Roglič in Lora Klinc, ko še nista bila poročena. Na zdravje in na mnoga skupna leta jima želimo v uredništvu Primorskih novic. Foto: Facebook/Primož Roglič

VIPOLŽE > V družbi približno 50 svatov sta se Primož Roglič in Lora Klinc zaobljubila v Vili Vipolže v Goriških brdih, kjer je letos potekala tudi trasa Gira D'Italia. Rogličeva poročna priča je bil njegov nekdanji skakalni trener Zvone Pograjc.

Roglič je namreč kariero začel kot smučarski skakalec, a se je po nesreči usmeril v cestno kolesarstvo. Z Lorno sta se spoznala, ko je bil še skakalec in študent Fakultete za organizacijske vede. Ljubezen med njima takrat še ni vzcvetela, a sta po besedah njegove izbranke bila že zelo dobra prijatelja. Vzcvetela je v času, ko je Primož že razmišljal o kolesarskih uspehih. Sicer pa je tudi Lora šport okusila v prvi osebi, bila je namreč odbojkarica.


Najbolj brano