Pevcu Daddyju Yankeeju v Španiji ukradli za dva milijona evrov nakita

Tat, ki se je pretvarjal, da je portoriški zvezdnik reggeatona Daddy Yankee, je iz hotelske sobe pevca v španski Valencii ukradel za dva milijona evrov nakita, je danes sporočili njegov zastopnik.

 Foto: Instagram
Foto: Instagram

MADRID > Soavtor poletnega hita Despacito, ki ga je posnel skupaj s portoriškim kolegom Luisom Fonsijem, je bil “žrtev kraje, ko je bil zunaj svoje hotelske sobe v Valencii”, je preko twitterja sporočil njegov zastopnik.

Dodal je, da ne bodo podali dodatnih izjav, saj ne želijo ovirati preiskave. Pevec se sicer glede tatvine ni odzval na nobenem od svojih profilov na družbenih omrežjih, kjer ima več milijonov sledilcev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Lokalni mediji so poročali, da je 41-letni Daddy Yankee policiji prijavil krajo v torek zvečer. S policije pa so sporočili, da preiskava kraje nakita in gotovine iz hotelske sobe poteka, a niso identificirali žrtve.

Mediji so še pisali, da je moški, ki se je pretvarjal, da je pevec, prosil enega od zaposlenih v hotelu, da odpre trezor v sobi zvezdnika, iz katerega je nato ukradel nakit v vrednosti dva milijona evrov. Tat je ukradel nakit in gotovino tudi iz hotelskih sob članov pevčeve ekipe.

Daddy Yankee oziroma Ramon Luis Ayala Rodriguez velja za umetnika, ki je skoval besedo reggaeton, ko je skušal opisati glasbo, ki je pojavlja v Portoriku. Z uspešnico Gasolina pa je iz novega glasbenega sloga ustvaril svetovni fenomen.


Najbolj brano