Nova sezona, stara žirija

Temperatura pred začetkom sedme sezone enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov pri nas, Slovenija ima talent, se stopnjuje. Številni še neodkriti talenti so se že preskusili na avdicijah po vsej Sloveniji, znan je voditeljski par - dvojec Domen Valič in Sašo Stare - , znani so žiranti.

Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk, Ana Klašnja in Lado Bizovičar (z 
leve) tudi letos sestavljajo žirijo v šovu Slovenija ima talent.
Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk, Ana Klašnja in Lado Bizovičar (z leve) tudi letos sestavljajo žirijo v šovu Slovenija ima talent. 

LJUBLJANA > In šov se lahko prične. No, počakati bo treba do jeseni. Za zdaj pa je znano, da se bodo številni talenti z različnih področij borili za stopničko bliže na poti k zvezdam in, seveda, za osvojitev glavne nagrade, “težke” 50 tisočakov. A do finalnih nastopov bo dolga pot, saj se bodo morali najprej dokazati pred strogo štiričlansko žirijo.

Tudi v letošnji sezoni bodo vloge v njej odigrali stari žirantski mački: Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš.

“Občutek, da lahko pomagamo nekomu ustvariti uspešno kariero, je čudovit. A še vedno mora vsak najtežji del poti do zvezd narediti sam. Čarobni posamezniki ne potrebujejo čarobnega napoja,” je v teh dneh napovedala Klašnja.

Pred Vovkovo pa je letos nov izziv: ali bo lahko pritisnila zlati gumb nekomu, ki ni pevski talent? Na plano bo, tako pravi, spustila vsa svoja čustva in strasti: “Ob začetku sedme sezone se v prvi vrsti veselim novih talentov, novih obrazov, novih navdihov in navdušenj! Zagotovo pa se veselim tudi naše zabave za žirantskim pultom. Občutek imam, da bomo letos še posebej razigrani!” Predvsem naj bi bil razigran Bizovičar, ki bo v tem času že novopečeni očka deklici, kar za očeta šova, Branka Čakarmiša, najbrž ne moremo pričakovati. Do zdaj je prav on namreč veljal za najbolj strogega in načelnega žiranta.


Najbolj brano