Najbogatejša Slovenca sta se razšla, a le zasebno

Ustanovitelja podjetja Outfit7 Iza in Samo Login, ki veljata za najbogatejša Slovenca sta se ločila. Odločitev, da gresta zasebno vsak svojo pot, sta prijateljem in javnosti sporočila prek facebooka.

 Foto: STA
Foto: STA

SLOVENIJA > “V izogib ugibanjem, napačni interpretaciji in morebitni posledični zmedi, prijatelje in javnost obveščava, da sva se v osebnem življenju ločila. Prijatelje in javnost prosiva, da spoštuje zasebnost najine odločitve, ki je ne želiva in nimava dolžnosti komentirati javno,” sta zapisala in novinarjem dala vedeti, da nimajo pravice posegati v njuno zasebnost več, kot je sama razkrijeta.

Čeprav ne bosta več zakonski par, ostajata poslovna partnerja. “Ker so najini skupni cilji glede prihodnosti človeštva in našega planeta višji od najinih zasebnih, z ekipo Login5 Fundacije še naprej skupaj delava na uresničevanju našega poslanstva,” sta pojasnila.

Iza Login je nedavno sodelovala na panelu o prednostih Slovenije, ki je potekal v okviru investicijske in razvojne konference Slovenia Business Bridge (na fotografiji). Izpostavila je, da je lahko Slovenija s svojo majhnostjo testni poligon za kar koli: “Vse rešitve in poslovni modeli pa morajo biti trajnostni.”


Najbolj brano