Kmetija ima novo lokacijo in pravila

Ustvarjalci šova Kmetija so za letošnjo sezono spremenili pravila igre. Težje življenjske razmere, strožja pravila igre, več dvobojev in še več napornega dela, vse to čaka letošnje tekmovalce, ki so že na kmetiji.

Kmetijo bo tudi letos vodila starleta Natalija Bratkovič.
Kmetijo bo tudi letos vodila starleta Natalija Bratkovič. 

SLOVENIJA > Letošnja Kmetija bo postregla s številnimi spremembami in tekmovalci bodo izkusili, kako težko je zares živeti na kmetiji in skrbeti za posestvo brez modernih orodij ter pripomočkov.

Pri tem bo pred njimi še kup drugih izzivov - neukročena gozdna narava, veliko posestvo, živina in popolnoma nova lokacija. Ravne zelenice Prekmurja je zamenjala razgibana dolenjska pokrajina in kot se za vsako spremembo spodobi, so se nekoliko spremenila tudi pravila igre.

Če so v prejšnjih sezonah tekmovalci živeli v izobilju, tega letos ne bo. Mentalnih in fizičnih preizkušenj bo še več, strožja pravila igre pa bodo tekmovalcem otežila napredovanje ter ustvarila okoliščine, ko bodo morali tekmovati in hkrati sodelovati. Bolj kot kadarkoli prej bodo v ospredju iznajdljivost, veščine in spretnost tekmovalcev. Še vedno pa jih bo spremljala voditeljica Natalija Bratkovič, ki ji je letošnja sezona kot adrenalinski odvisnici pisana na kožo. “Nova lokacija je naravnost čudovita in idealna za čas, v katerega nas bo Kmetija popeljala oziroma vrnila - to je čas, ko ni bilo udobja, kot smo ga vajeni danes, ko je bilo treba za vsak kos kruha garati in je bilo kmečko življenje borba. Mislim, da še največ povem s stavkom: letos pričakujte Kmetijo brez milosti,” je razkrila.


Najbolj brano