Justin Bieber je zaprosil manekenko Hailey Baldwin

Kanadski zvezdnik Justin Bieber je svoje dekle, manekenko Hailey Baldwin zaprosil za roko. Njegovi tiskovni predstavniki tega niso potrdili, so pa njegovi starši izrazili zadovoljstvo na družbenih omrežjih.

Justin Bieber Foto: Lou Stejskal/Wikipedia
Justin Bieber Foto: Lou Stejskal/Wikipedia

NEW YORK 24-letni pevec je 21-letnico, ki so ju v javnosti prvič skupaj opazili pred enim mesecem, zaprosil v soboto med večerjo v restavraciji na Bahamih, je ob sklicevanju na priče dogodka poročal portal TMZ. Varnostniki Justina Bieberja so druge obiskovalce prosili, naj pospravijo svoje mobilne telefone.

Bieberjevi tiskovni predstavniki zaroke niso potrdili, je pa to mogoče sklepati iz zapisov njegovih staršev na družbenih omrežjih.

"Beseda ponos je premalo. Vznemirjen sem nad naslednjim poglavjem," je na instagramu zapisal oče Jeremy Bieber, ki je objavil tudi sinovo fotografijo. "Ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen, ljubezen," pa je bila na twitterju navdušena njegova mati Pattie Mallette.

Hailey Baldwin, ki se ukvarja z manekenstvom in tudi igralstvom, je hči igralca Stephena Baldwina. Njena mati prihaja iz Brazilije.

Prvič so ju s kanadskim pevcem skupaj opazili šele pred enim mesecem. Pred tem je bil Bieber v zvezi s pevko Seleno Gomez in manekenko Sofio Richie.


Najbolj brano