Hrvaški turistični videospot nagrajen v Las Vegasu

Turistični videospot Hrvaške turistične skupnosti (HTZ), poimenovan Ambasadorji hrvaškega turizma, je ta teden osvojil dve nagradi na izboru Travel Video Awards v ameriškem Las Vegasu. Proglašen je bil za najboljši video med videi uradnih turističnih organizacij, obenem pa je prejel tudi nagrado občinstva za najboljši turistični videospot.

Dubrovnik Foto: pixabay.com
Dubrovnik Foto: pixabay.com

ZAGREB > Hrvaški promocijski video Ambasadorji hrvaškega turizma je bil sneman na različnih lokacijah v državi, v njem pa nastopa 10 svetovno prepoznavnih športnikov in umetnikov - med njimi so nogometaš Luka Modrić ter glasbeniki 2Cellos in Maksim Mrvica, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Naša južna soseda tako v enem spotu izpostavlja znane destinacije, kot so Dubrovnik, Brač, Plitvička jezera, Zagreb in Rovinj, znane osebnosti, pa tudi druge oblike svoje turistične ponudbe, kot so kulturna in zgodovinska dediščina, kulinarika, aktivni in navtični oddih ter naravne lepote.

Po oceni direktorja HTZ Kristjana Staničića nagrada potrjuje, da HTZ ustvarja vrhunske promocijske vsebine, ki so priznane in sprejete tudi mednarodno.


Najbolj brano