Oven

Ljubezenske vezi bodo zapletene, a privlačne. Popoldan boste uživali v družbi svojih somišljenikov. Želeli boste utrditi prijateljske vezi.

Bik

Ko se boste danes zbudili, boste pobrskali za svojim mobilnikom in poklicali znance. Počasi se zavedate pomembnosti sodelovanja in upoštevate mnenja drugih.

Dvojčka

Napetosti v službi se bodo danes stopnjevale, saj se približuje nedeljska polna Luna. Previdnost ne bo odveč tudi pri poslovni komunikaciji.

Rak

Luna bo danes potovala preko rahločutnega ribjega znamenja in ker bo v lepi povezavi z Uranom, boste doživeli lepo presenečenje. Samski boste okrepili prijateljsko zvezo.

Lev

Bolj kot k pogumnemu delovanju vam bo današnja Luna v pasivnem znamenju rib prinašala potrebo po počitku in meditaciji. Pretirana aktivnost včasih ni zaželena.

Devica

Danes takoj po polnoči bo Merkur v lepi povezavi s Plutonom, kar vam prinaša malo več sproščenosti. Na določene službene pritiske boste gledali z višine.

Tehtnica

Odnosi s sodelavci niso najboljši in zato težje delate, saj vi resnično težko prenašate neharmonične odnose. Popoldan boste doma boljše volje, domači vas bodo razbremenili.

Škorpijon

Partner pogreša pravo komunikacijo z vami. Brez sodelovanja ni pravih rešitev, zato boste veseli svežega vetra v vaša krila. Posledično boste uspešnejši v službi.

Strelec

Zaostrena domača razmerja bodo vplivala na vašo zbranost v službi, tako da boste naredili precej manj, kot si boste zadali. Neprestano boste razmišljali, kako rešiti težavo.

Kozorog

Naraščajoča luna v znamenju rib bo pospešila tempo in tokrat se boste prilagodili svojim sodelavcem. Začeli se boste zavedati svojih prednosti in se še bolj zagnano lotili dela.

Vodnar

Danes se bo vse vrtelo okoli vašega finančnega stanja. Morda je čas, da pokličete nekoga, ki vam bo sočutno pomagal rešiti zapleteno situacijo na preprost način.

Ribi

Luna v vašem znamenju, ki raste v ščip. bo idealna, da premislite o tem, kako naprej. Morda bi bilo dobro, da si vzamete kakšen dan dopusta, ki ga resnično posvetite sebi.