Oven

Pred vami je pomembno obdobje, ko boste na poslovnem področju prišli do zaključnega sklepa. Ne boste izpustili lepe priložnosti, po kateri bo vaše čustveno življenje bogatejše.

Bik

Po krajšem premisleku se boste na čustvenem področju odločili za spremembo, ki bo zelo pozitivno vplivala tudi na vašega partnerja. Vaš tempo bo dovolj hiter, da boste še ujeli uspeh.

Dvojčka

Partner se bo odzival na vaše želje, da boste še sami prijetno presenečeni. V službi boste v odnos do drugih in do dela vnesli red in disciplino, kar vam bo zagotovilo tudi boljše počutje.

Rak

Po tem, ko boste dobro pretehtali poslovne razmere, se vam bo rešitev pojavila na dlani. Prosti čas boste izkoristili za prijateljska srečanja, saj ste potrebni sprostitve in zabave.

Lev

Dan boste izkoristili za nova in obetavna poslovna srečanja ter za podpis nove, uspešne pogodbe. Vezani levi bodo obdani s partnerjevo pozornostjo, nevezani bodo doživeli ljubezen na prvi pogled.

Devica

Hitro ukrepanje na poslovnem in finančnem področju vam prinaša tako osebni uspeh kot uspeh v delovnem okolju. Z ljubljeno osebo vas čakajo prijetni trenutki v dvoje, s pridihom romantike.

Tehtnica

Vaš način izražanja bo odločilno vplival na odnos s partnerjem. Zaradi pozitivnega sporočila v službi boste žareli od sreče. Nepričakovano srečanje vam obeta pozitiven čustveni razplet.

Škorpijon

Osredotočenost na delo vam bo pomagala dokončati pomembno zadevo. Zbližali se boste z osebo, h kateri vas vleče srce. Izboljšanje finančnega področja vam bo omogočilo nov nakup.

Strelec

Povezali se boste z nekom, ki vam bo pomagal pri finančnih načrtih. Lažje boste zadihali na poslovnem področju. Pričakovanja, ki jih gojite glede ljubezni, se bodo uresničila.

Kozorog

Vaše moči boste usmerili v sedanjost, ker boste ugotovili, da preteklosti ne morete spremeniti. Previdno ravnanje v poslu vam prinaša finančno stabilnost. V partnerju boste našli ljubimca, zaveznika.

Vodnar

Sproščen odnos do življenja vam prinaša uspešnost v službenem in zasebnem okolju. Z razumskim ravnanjem na finančnem področju se boste izognili neprijetni situaciji. Nekdo vas opazuje.

Ribi

V ospredje boste postavili željo po zabavi, delo in obveznosti boste potisnili na stranski tir. Veliko energije boste vložili v to, da vas bodo drugi videli v najlepši luči, kar vam bo tudi uspelo.