Oven

Čeprav boste v poslovnih zadevah v začetku doživljali vzpone in padce, se vam bo trdo delo kmalu obrestovalo. Zaradi vaše odkritosti in nepredvidljivosti bo nekdo pošteno zbegan.

Bik

Razmislite, mogoče je selitev tisto, kar potrebujete. V partnerski odnos boste vnesli nekaj svežine, nove energije in več vzburjenja. Dobro se zavedate, da potrebujete pot, ki vam bo dala izkušnje.

Dvojčka

Zadali ste si cilj, ki vam bo predstavljal upanje. V ljubezni ne štejejo leta, ampak to, kar oba s partnerjem čutita. Sledite svojim željam in v vsak dan stopite s polno mero energije.

Rak

Čas je za odločnejše in konkretnejše poteze v zasebnem življenju. Čeprav boste nekoliko dvomili v poslovni uspeh, bodo vaši bližnji prepričani, da vam bo uspelo. Bolj zdravo se prehranjujte.

Lev

V denarnih zadevah boste potrebovali nasvet, poiščite ga tam, kjer bo zanesljiv. Uspeh na delovnem mestu vas ne bo uspaval, a razmišljali boste o novi spremembi. Več se gibajte v naravi.

Devica

Zavedajte se, da se vsaka stvar v življenju zgodi z nekim namenom. Ker v poslovnih zadevah dobro razmislite in hitro ukrepate, ne bo veliko priložnosti, ki bi se izmuznile mimo vas.

Tehtnica

Spremljali vas bodo trenutki zasanjanosti, a nič zato, si boste vsaj odpočili. Na poslovnem področju obstaja nekdo, ki vam poskuša zmešati štrene, zato bodite previdni. Napredek vas čaka v ljubezni.

Škorpijon

O pomembni finančni odločitvi se posvetujte s prijateljem. Za vas bo tokrat izziv drugim ugajati. V poslovnih zadevah vam ne bo manjkalo ne poguma ne vztrajnosti, znali se boste sprostiti.

Strelec

Stvari v službi se boste lotili neposredno in zdelo se vam bo, da je uspeh zagotovljen. Prepustite se toku življenja in videli boste, da je vse skupaj preprostejše, kot se vam včasih zdi.

Kozorog

Spoznali boste, da vas kratkotrajni in lahko dosegljivi uspehi ne osrečujejo več, zato boste raje počakali na pravo življenjsko priložnost. Temelj vsakega odnosa je odkrita komunikacija.

Vodnar

Glede na vaše dolgoročno načrtovanje, po katerem ste znani, je morda že čas, da začnete razmišljati o novem finančnem projektu. Izrekali vam bodo spoštovanje. Konec tedna izkoristite zase.

Ribi

Spremembe, s katerimi se boste srečali na poslovnem področju, vas bodo mogoče sprva zmedle, a se boste vseeno uspešno odzvali. Vašo občudovanja vredno organiziranost bodo dobro sprejeli.