Oven

Tako psihično kot fizično se boste zelo dobro počutili. Usluge iz nedavne preteklosti se vam bodo obrestovale. Pazite, da v odnosih ne nasedete drugim. Vzemite si končno čas zase.

Bik

Zaradi občutka žrtve boste sami sebe postavili pred dejstvo in se pravilno odločili. Večje uspehe in spremembe lahko pričakujete tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju.

Dvojčka

Kljub skromnosti in rezerviranosti boste v odnosih izjemno uspešni. Rešili boste nekatere svoje pretekle težave, bolj optimistični boste kot običajno. Pazite, da ne bi precenjevali svojih sposobnosti.

Rak

Zaradi nekaterih dogodkov boste prisiljeni sprejemati življenjsko pomembne odločitve. Podjetni boste in ne boste se umikali izzivom. Na poslovnem področju se bodo pojavile manjše težave.

Lev

Izžarevali boste energijo, odločnost, pogum in ambicijo, s čimer si boste pridobili kar nekaj novih zaveznikov tako v zasebnem kot v poslovnem krogu. Previdnejši bodite v stikih z okoljem.

Devica

Živčna napetost se bo pojavila zaradi nepričakovanih dogodkov na poslovnem področju. Objektivno ocenite možnosti lastnih uspehov in sposobnosti. Skušajte se hitreje prilagajati.

Tehtnica

Bolj apatični boste kot običajno in zaprti vase. Pojavil se bo globok notranji dvom zaradi strahu pred tem, da bi bili materialno ali življenjsko ogroženi. Partnerju boste skušali pojasniti svoje stiske.

Škorpijon

Vaše reakcije na okolje bodo danes velikokrat nezavedne. Začetek novega prijateljstva vam bo vzel več časa za razmišljanje. Nekoliko previdnejši bodite na poslovnem področju.

Strelec

Pozornost usmerite na poslovno področje, bodite zelo previdni pri poslih, ki so povezani z denarjem ali tujino. Vaša nerealna pričakovanja lahko izzovejo določena nesoglasja v družinskem krogu.

Kozorog

Ne skušajte s prevaro doseči želenega, okoliščine bi se lahko obrnile proti vam. Skušajte se umiriti, bodite previdni tudi pri poslovnih odnosih, kjer bi se lahko pojavile določene težave.

Vodnar

Prijatelju boste odprto izražali svoja čustva in občutke, kar bo ugodno vplivalo na vajin odnos. Urejeno stanje in mir doma bosta povzročila željo po organizaciji novega dela.

Ribi

Ne bi vam škodil razmislek o odnosu do drugih. Ne čudite se, če se vam ljubezen ne vrača - tudi sami je ne dajete veliko. Novo poznanstvo bo vneslo svežino v vaše zasebno življenje.