Oven

Na poslovnem področju se lahko odločite za strategijo navidezne popustljivosti, z njo boste uspešnejši kot z agresivnim pristopom. Vezani ovni se bodo znašli v čustveni skušnjavi. Novo prijateljstvo.

Bik

Izkoristite presežek energije in svoje moči usmerite v tiste zadeve, ki vam sicer ne gredo najbolje od rok. Pri vaših različnih ambicijah in aktivnostih naj bo vsaj za kratek čas vaš cilj dobiček.

Dvojčka

Vaše razmišljanje o samostojni dejavnosti bo kmalu rodilo prve sadove, pri prvih korakih boste uspešni. Razmislite o svojem odnosu do partnerja, morda je kaj potrebno temeljito spremeniti.

Rak

Tokrat vse energije ne boste namenili delu, saj se boste zavedali, da je še veliko prijetnih stvari, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Izpeljite to, kar imate na finančnem področju v načrtu.

Lev

Vsi v poslovnem življenju doživljamo poraze in vzpone in tisti, ki vztraja tako kot vi, zares ljubi svoje delo. V širšem družbenem krogu si počasi pridobivate zaslužen ugled. Ne ostajajte doma.

Devica

Za sproščen odnos v službi bodo poskrbeli vaši sodelavci in nadrejeni, ki vam bodo kar naprej pripravljali nova presenečenja. Okrepili in poglobili boste svoj odnos s partnerjem.

Tehtnica

Na delovnem mestu se boste izkazali s svojimi intelektualnimi sposobnostmi, ustvarjalnostjo in pravim občutkom za komunikacijo. Ne dvomite v svoj čut za etiko in moralo.

Škorpijon

V odnosih s sodelavcem bo mogoče še najbolje, da mu na miren način pokažete, da se z vašo inteligenco in sposobnostmi ne more kosati. Brez slabe vesti si vzemite čas zase in za svoje skrite želje.

Strelec

V službenih in poslovnih zadevah boste znali ohraniti to, kar je najboljše, in obenem dodati nov pečat. Nič vam ne bo stalo na poti pri uresničitvi vaših finančnih želja.

Kozorog

Samopotrjevanje na poslovnem področju je včasih naporno, zato spoštujte to, kar ste že dosegli, in počasi, po korakih stopajte naprej. Zaupajte svojemu partnerju, dal vam bo najboljši del sebe.

Vodnar

Z vsem, kar na poslovnem področju ustvarjate danes, si gradite tudi pot v vašo prihodnost. V prostem času lahko globlje pobrskate po sebi, morda boste odkrili še kaj novega.

Ribi

V poslovnih zadevah se vam bodo ponudile številne priložnosti za napredovanje; vaša edina naloga je ta, da jih prepoznate in izkoristite. Partner vam bo pomagal pri uresničevanju načrtov.