Oven

Nekatere stvari se ne spreminjajo, nekatere pa lahko z malo dobre volje spremenimo sami. Projekt, ki ga imate v mislih, vam bo prinesel vsesplošni napredek. V ljubezni boste dosegli želeno.

Bik

Nekdo se v službi namerava umakniti, prihaja vaš čas. Na denarnem področju boste našli posrečeno kombinacijo, ki jo boste odlično obvladovali. Nekdo bi za vas ustavil tudi čas.

Dvojčka

Ostali boste zvesti sami sebi in svojim načelom, obenem pa delu vtisnili osebni pečat. Vaše uspešno sodelovanje v zadevi, povezani z razvojem vašega kraja, bo dobro vplivalo na ves kolektiv.

Rak

Sprva se vam bo zdelo, da se vam na poslovnem področju ne bo izšlo, pa se bo. Čaka vas lep denarni uspeh. Vaša duša hrepeni po prostranstvih in svobodi, mikale vas bodo avanture.

Lev

Malo je tistih, ki lahko ob vas ostanejo ravnodušni, bodite pozorni v službi, nekdo opreza za vami. Dajte partnerju še eno priložnost, ne bo vas razočaral. Presenetil vas bo nenavaden telefonski klic.

Devica

V službi je vaša strategija korektna, ne pustite se speljati. Držite se pregovora, da se človek počuti varneje, če se naredi majhnega. Partner varuje ljubezen do vas skrbno kot zaklad.

Tehtnica

Razmislite o svojih pravicah na denarnem področju, nekaj ste v preteklosti spregledali. Naleteli boste na preprosto in zanesljivo poslovno ponudbo, izkoristite priložnost.

Škorpijon

S spoznanjem, da nihče ne obvlada in zmore vsega, boste za lep čas obdržali svoje notranje ravnovesje. Počakajte, da se zadeve na denarnem področju umirijo. V ljubezni je čas za akcijo.

Strelec

Potrudite se, še vedno lahko uresničite svoje poslovne sanje, izkoristite vašo nadarjenost in spretne prste, uspeh je blizu. Partner ve, da brez vas ne bi bil to, kar je. Sorodniki se že veselijo vašega obiska.

Kozorog

Situacija na denarnem področju ni tako brezupna, kot se vam zdi, poglejte na zadevo z druge plati. Ni še prepozno za neko odločitev glede vaše ljubezni. Dovolj ste premišljevali, strah je odveč.

Vodnar

Delali boste s polno paro in si ustvarili lepše in boljše življenje. V službi ne morete vedno ustreči vsem, odločite se tako, da bo najbolje za vas. Prisluhnite drugim, ne morejo se vsi motiti.

Ribi

Vsi moramo živeti s preteklostjo in vedno smo v mislih nekoga nekaj posebnega. Na poslovnem področju vam bo uspelo pregovoriti pomembno osebo, da se vam pridruži. Molk je včasih zlato.