Oven

Danes bi lahko rekli, da je vaš dan. Želeli boste storiti vse, kar ste si zadali, rinili tudi z glavo skozi zid, dosegali nemogoče, pri tem pa tudi koga vznejevoljili.

Bik

Umikate se v svoj svet, kjer se ne želite soočati z ljudmi, temveč vse akcije izvajate iz sence. Bodite previdni pri dajanju obljub, prav tako preverite namene drugih.

Dvojčka

Pridružite se kakšnemu klubu ali skupini, ki si z vami deli iste vrednote. Privlačijo vas ljudje, ki so športni in aktivni ter vas polnijo z navdušenjem do življenja.

Rak

Znašli se boste na kariernem razpotju, saj boste soočeni s spremembami, ki so resnično nujne. Ne umikajte se v ozadje, čas je, da prevzamete vodilni položaj.

Lev

Počutili se boste prebujeni, polni zagona, želje po novih spoznanjih in ljudeh, ki vas spodbujajo k novim dosežkom. Godilo vam bo potovanje in odkrivanje novih krajev.

Devica

V vas se prebujajo strasti, ki prinašajo tudi nelagodje, saj niste pripravljeni na globlje odnose, obenem pa si jih želite. Zveze, nastale v tem obdobju, vas bodo spremenile.

Tehtnica

Kdaj, če ne zdaj, lahko opišemo spodbudo, ki se dogaja na partnerskem področju in vas postavlja v položaj, ko aktivno iščete svojega partnerja. Nove iskre bodo dobrodošle.

Škorpijon

Pogled v ogledalo vam govori, da je čas za preobrazbo telesa in skrb za zdrav način življenja. Bolje se boste počutili, če boste odkrili, da je znojenje nekaj prijetnega.

Strelec

Niti enega razloga nimate, da bi vam bilo dolgčas. Pritegujete pozornost nasprotnega spola, v svojem telesu se počutite odlično, samozavest je na višku.

Kozorog

Želeli ali ne, dom in družina prihajata v ospredje in vaši bližnji od vas zahtevajo, da jim posvetite svoj čas. Najdite ugodje v tem, da vas nekdo potrebuje.

Vodnar

Nekomu boste odlična družba in se bo ob vas nasmejal. Svojo naravno radovednost usmerite v učenje nečesa novega, saj vam bodo pridobljene spretnosti prišle še kako prav.

Ribi

Vi, ki vam denar ne pomeni nič in vam je vseeno za stroške in položnice, da, natanko vi boste končno začeli urejati svoje finančne zadeve in prav je tako.