Oven

Originalni boste, znanstvenega duha, neodvisni in izrazito občutljivi. Ste oseba, ki krši ali ruši stare zakone. Zahvaljujoč širini svoje vizije postajate vodja, ki je pred časom.

Bik

Na finančnem področju boste doživljali številne vzpone in padce, imeli boste nekaj različnih vrst prihodka. Na poslovnem področju boste sledili lastnim metodam. Uspešni boste.

Dvojčka

Ste pravi genij, usklajen s časom, in znanstvenega duha. Vaš način komunikacije bo neobičajen. Čeprav boste nepredvidljivi v obnašanju, boste odprti za nove vizije in smeri.

Rak

Partner vas včasih ne bo razumel. Romantični boste, pritegovalo vas bo vse, kar je neobičajno. Lahko bi imeli neko nenavadno ljubezensko zvezo. Vaš dar za umetnost se bo izražal na več načinov.

Lev

Nervozni boste; vse boste želeli delati na svojstven način. Potrebujete delo, ki vključuje veliko gibanja. Pri delu boste tako marljivi, da se boste izčrpavali do skrajnih meja.

Devica

V poslovnih odnosih bodite previdnejši kot običajno. Originalni boste, polni potenciala, neodvisni, nagibali se boste k spogledljivosti. Na potovanjih boste doživeli nepredvidljive izkušnje.

Tehtnica

Veliki borec ste, ko težite k nekemu cilju. Ker ste vizionar, ste lahko odličen vodja. Izjemno ste originalni, s pravim občutkom za dobrobit človeštva. Težko se boste soočali s podrejenim položajem.

Škorpijon

Človeštvu boste želeli pomagati na neobičajen način. Ste nenehno v gibanju; vaši življenjski cilji bodo zelo zanimivi. Zlahka boste sklepali prijateljstva, vendar boste včasih preveč sramežljivi.

Strelec

Želeli boste ukiniti vse omejitve; imeli boste veliko potrebo po tem, da se osvobodite družbenih okov. Navduševali se boste nad vsem, kar je skrivnostno in romantično.

Kozorog

Ljubeznivi boste; imeli boste dobre namere in bujno domišljijo. Poosebljali se boste z množicami in se borili za svobodo. Pazite, da ne bi zašli v skrajnosti v želji, da bi bili drugačni.

Vodnar

Zelo napeti boste, zlahka se boste vznemirili, zavedali se boste svojih omejitev. Potrebujete področje, kjer bi pozitivno izrazili čustveno energijo. Vaš idealizem bo občasno nepraktičen.

Ribi

Iznašli boste lastna izrazna sredstva, pa čeprav bodo v nasprotju s splošno sprejetimi pravili. Postali boste revolucionarni mislec in izrazito sumničavi do oblasti.