Oven

Bodite ponosni, da imate tisto, o čemer mnogi sanjajo - veliko samozavesti. Sodelavci vas vidijo tudi kot razmišljujočo osebo, ki ima v življenju rada red in dobro voljo ljudi. Nazdravite z njimi.

Bik

Vplivne osebe bodo vaše delo opazile, kar bo za vas znak, da ste na dobri poti. Svoje poslovne projekte boste postavili na trdne temelje, tudi tiste, v katere ste malce dvomili. Pohvala vas bo razveselila.

Dvojčka

Tudi sami boste opazili, da se vam odpirajo tiste poslovne poti, na katere se že več časa pripravljate. Tisto, kar je partnerja včasih pri vas motilo, mu sedaj postaja vedno bolj všeč.

Rak

Vaše ljubezensko življenje se bo obrnilo na bolje. Najboljša obramba pred vašimi strahovi je znanje. Vašim finančnim zadevam boste dali novo stabilnost. Poskrbite za bolj zdrav življenjski slog.

Lev

Podarili so vam lepoto, vi pa imate sposobnost, da jo izkoristite. Ne vznemirjajte se zaradi nepomembnih stvari. Začrtali boste nove poslovne poti, ki vam bodo omogočile kvalitetnejše življenje.

Devica

Zaradi nove organizacije dela boste imeli več prostega časa. V denarnih zadevah boste nadvse uspešni. V poslu boste zadovoljni z vsem, kar se vam bo dogajalo, saj ste vanj že vložili veliko truda.

Tehtnica

Srečanje z neko osebo bo v vaše srce priklicalo spomine. Ne glede na vaše poslovne želje in namene se vam bodo za vse nove poslovne priložnosti vrata na široko odprla. Več se gibajte.

Škorpijon

S partnerjevo pomočjo bodo na videz nemogoče stvari v trenutku postale mogoče. Umirite se in poskusite biti strpnejši, nihče nima nič proti vam. Prosti čas izkoristite v dobri družbi.

Strelec

Nekdo vas želi najprej dobro spoznati, preden vam v dlani položi svoje srce. Obdobje poslovnih izzivov in sprememb se bo končalo, svoje življenje boste imeli ponovno v svoji oblasti.

Kozorog

V finančnih zadevah boste sami naleteli na najugodnejšo rešitev. Nekdo vam bo pognal kri po žilah. V poslu boste zelo dejavni, sreča pa bo postala vaš trajni zaveznik. Pokličite prijatelja.

Vodnar

Nove izkušnje vas bodo čustveno in osebnostno utrdile. Nekdo bo zbral pogum in vam ponudil pomoč, sprejmite jo. Vsak je svoje sreče kovač. Planeti vam obljubljajo srečo v finančnih zadevah.

Ribi

Presenečeni boste, ko boste videli, kako vas nekdo pogreša. V denarnih zadevah boste imeli srečno roko. V poslu bodite diplomatski in ne sprejemajte nobenih prenagljenih odločitev.