Oven

Intuicija vam bo dobro služila in kreativni boste pri vseh reševanjih težav, zato se lotite tistih najbolj perečih. Usmerite se v konkretne rezultate, saj boste pri tem uspešni.

Bik

Ne pozabite, da je komunikacija ključna, ne glede na to, kaj želite od drugih. Povsod boste uspešni, zato se ne skrivajte. Pokličite poslovne sodelavce in simpatije.

Dvojčka

Poiščite prave ljudi, ki se bodo takoj odzvali na vaše želje ter vam tudi pomagali rešiti vse pereče probleme v kratkem času. Ne odlagajte, še danes se aktivirajte na polno.

Rak

Zasanjanjanost in pretirano posvečanje čustvom vam ne bosta prinesla želenih rezultatov. Pokazati boste morali več stabilnosti in treznost v vseh odločitvah.

Lev

Dinamični boste v mislih in tudi komunikaciji. Ne boste namreč več mogli trpeti zanikanja vaših želja. Želeli boste svobodo in iskreno komunikacijo z bližnjimi.

Devica

Domači vam bodo pomagali ustvariti nov, vam bolj prilagojen način delovanja, zato jim zaupajte vse svoje želje ter si dovolite, da tudi partner razloži svoje videnje stvari.

Tehtnica

Sledite idejam in se pogovorite s tistimi, za katere čutite, da se bodo najbolj odzivali na nenavadne stvari, ki jih želite uresničiti. Iskrice strasti vas bodo močno motivirale.

Škorpijon

Zasijali boste v svoji moči, zato je pomembno, da ste iskreni in da ne obljubljate stvari, za katere že veste, da jih ne boste mogli realizirati. Sprejmite odgovornost.

Strelec

Odlično se boste počutli doma, zato ne boste želeli pretiravati v dejavnostih. Nekatere stare zadeve bodo potrebovale razrešitev in čas je, da jih zares dokončate.

Kozorog

Čustva vam ne bodo dovolila spati in morali se boste izpostaviti zase in za napredek. Pokažite interes tam in se ne delajte ravnodušne, saj bo jasno, da ste zaljubljeni.

Vodnar

Imeli boste navdih za ustvarjalne rešitve. Želeli bi imeti manj dela ter več časa. Ne bodite nestrpni, samo jasno razložite drugim, kaj želite od njih in vse bo rešeno.

Ribi

Kreativni boste in odprti za sodelovanje. Ne boste se pustili zmotiti, saj boste v sebi čutili moč in povezanost. Samozavest se vam bo okrepila, verjetno tudi bančni račun.