Oven

Marljivi boste in predani delu ter zelo previdni pri sprejemanju novih delovnih metod. S svojim odnosom do dela boste navdahnili tudi druge ljudi. Pazite, da ne bi obupali, vedno se najde izhod.

Bik

Veliko vam bosta pomenila denar in materialne dobrine. Konservativni boste, previdni in konstruktivni, veliko bolj se boste zanašali na življenjske izkušnje kot na znanje iz knjig.

Dvojčka

Raznovrstni boste, brez predsodkov in nepristranski v svoji sposobnosti, da najdete resnico. Vaš besedni zaklad bo izreden, uživali boste v učenju in spretno boste komunicirali.

Rak

Mislili boste s hitrostjo strele. Zelo emotivni boste, zlahka boste podlegli svojim občutkom in čustvom. Prepiri bodo aktivirali vašo trmo in trdno se boste držali tistega, za kar ste se odločili.

Lev

Sočutni boste v odnosu do drugih, ganilo vas bo vsako trpljenje. Razmišljali boste na dramatičen način in v to boste vedno vključevali tudi svoje srce. Pazite, da ne bi postali preveč egocentrični.

Devica

Kritični boste, analitični in praktični, razmišljali boste hladnokrvno in nepristransko. Znanje boste znali spremeniti v materialno korist. Pošteni boste, vendar tudi netolerantni do nekaterih.

Tehtnica

Želeli si boste pravilno ocenjevati stvari in jih uravnotežiti. Sovražili boste prepire, hoteli boste na miren način in s pogovori doseči želeno. Hrepeneli boste po intelektualnih dosežkih.

Škorpijon

Kritični boste, skeptični in sumničavi. Spremljala vas bodo fiksna načela, le stežka boste spremenili svoja mnenja. Sposobni ste preseči vse ovire, da bi dosegli tisto, kar si želite.

Strelec

Iskreni boste, vaš smisel za humor bo temeljil na zajedljivosti. Pazite, da ne bi po nepotrebnem prizadeli ljudi. Včasih se vam bo zgodilo, da boste nekaj rekli, ne da bi pred tem razmislili o posledicah.

Kozorog

Do resnice boste prišli po intuitivni poti, a pazite, da ne bi razsipali svoje mentalne energije. Previdni boste in iskreni, izredno se boste izkazali pri vsakem delu, ki vključuje detajle.

Vodnar

Ko boste želeli nekaj dokazati, boste taktični in diplomatski. Svoje zamisli boste sposobni izkoristiti v praktične namene. Imate velike potenciale, močno intuicijo in dobro ocenjujete človeško naravo.

Ribi

Čeprav boste odprti za mnenja drugih, ne boste spremenili svojih načel. Veliko vam bo pomenilo harmonično okolje, saj reagirate podzavestno. Včasih boste pred drugimi skrivali resnico.