Oven

Vaša aktivnost na poslovnem področju bo zavidanja vredna, službene poti bodo uspešne in včasih močneje povezane s predstavniki nasprotnega spola. Odločite se za daljše potovanje.

Bik

Hodili boste po stopničkah, ki vodijo k samouresničitvi. Čustvena predanost bo v odnosih s partnerjem značilna za oba, družinske odgovornosti bodo okrepile medsebojno spoštovanje.

Dvojčka

Ker boste sledili lastni intuiciji, vam bo Amor podaril tisto, kar si v srcu želite. Poslovne novice bodo ustrezale vašim pričakovanjem. Presenetil vas bo višji zaslužek.

Rak

V partnerskem odnosu se bo pojavilo novo zaupanje. Uspešnost vajine zveze vam bo omogočila večje udejstvovanje na drugih življenjskih področjih. Ne boste izgubljali časa za razglabljanje. Akcija.

Lev

Z razgovori, dodelanimi nastopi in pravilno usmerjenimi akcijami boste na vseh življenjskih področjih dosegali uspehe in priznanja. Partner vam bo nudil tisto najlepše in najčistejše, kar nosi v srcu.

Devica

Urejen odnos s partnerjem bo spodbujal vašo ustvarjalnost, vam nudil občutek nepogrešljivosti in sočasno tudi tistim, ki so v vaši bližini, dvigoval samozavest. V zvezi boste srečni in izpolnjeni.

Tehtnica

Čustveno boste odprti in dostopnejši kot običajno, zato bo tudi odziv nasprotnega spola večji. Prebudile se bodo skrite strasti in vam prinesle čustveno izpopolnitev.

Škorpijon

Povečan zagon vam bo zagotovil zmago v neki občutljivejši poslovni zadevi in vam s tem odprl vrata v mirnejše poslovno obdobje. Privoščili si boste več zabave, do partnerja bodite iskreni.

Strelec

Vaša energija in delavnost si bosta zaslužila priznanje, uspelo vam bo nekaj, kar bo odskočna deska za nadaljnje napredovanje. Vaša čustva bodo tokrat na preizkušnji.

Kozorog

Navzven boste umirjeni in zadovoljni, vendar boste v svoji globini nosili željo po spreminjanju obstoječih stvari in ravno ta želja bo povod za udejstvovanje na številnih življenjskih področjih.

Vodnar

V vaše okolje boste vnesli veliko mero sožitja. Uživali boste v vsakem trenutku v družbi, pri delu in v zasebnem življenju. Odnosi z nasprotnim spolom bodo prijetni in dobro ovrednoteni.

Ribi

Partnerja boste poskušali prevzgojiti na tistih področjih, kjer ste bolj disciplinirani in spretnejši od njega. S sposobnostjo hitrega dojemanja in urejenim zunanjim videzom boste zelo uspešni.