Oven

Nadrejeni bodo opazili vaš trud, kar se vam bo poznalo tudi na bančnem računu. S partnerjem bosta načrtovala dopust. Dan bo harmoničen, prepustili se boste odkrivanju narave.

Bik

Uspelo vam bo ponovno osvojiti boljšo polovico, ki se je začela v zadnjem času nekoliko oddaljevati. Na delovnem mestu boste potrebovali veliko energije, da boste zadeve spravili v red.

Dvojčka

Odpirajo se vam novi horizonti, izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo. Z novimi projekti boste uspešni. V domačem krogu boste rešili nek zaplet. Posvetite več časa partnerju.

Rak

Dela se boste lotili z velikim zagonom in ne boste čutili nobene utrujenosti. Večja negotovost se kaže v čustvenih odnosih. Morali se boste odločiti, ali boste vztrajali v turbulentnem razmerju.

Lev

V medosebnih odnosih se vam lahko kaj zalomi, prijatelji vam bodo zamerili, če si ne boste vzeli dovolj časa zanje. Posredovali boste za sodelavca, ki se mu godi krivica.

Devica

Reševanja težav se boste lotili hitro in učinkovito. Spremljajte dogajanje okoli sebe z odprtimi očmi in ušesi. Predali se boste romantičnemu sanjarjenju, ki bo obrodilo sadove.

Tehtnica

Ne boste dovolili, da vas vsakdanje malenkosti spravijo iz tira. Če iščete sorodno dušo, jo boste našli tam, kjer najmanj pričakujete. Delali boste z velikim veseljem in zavzetostjo.

Škorpijon

Čas je, da poskrbite tudi za telo. Narava kliče, nataknite si športne copate ali zajahajte kolo. V službi se lahko pojavijo manjše težave, ki pa ne bodo vplivale na vašo dobro voljo.

Strelec

Na življenje boste gledali z določeno distanco in ugotovili, da ni nič nerešljivega. Zasebnost skrivate pred nepoklicanimi radovedneži. Dan boste končali z romantično večerjo v dvoje.

Kozorog

Privoščili si boste dan v znamenju športa. Izberite, kaj boste počeli: tekli, kolesarili, igrali tenis ... Koristilo vam bo, saj v zadnjem času niste veliko storili zase. Telo vam bo hvaležno.

Vodnar

Z nekaj potrpljenja boste dosegli izjemne poslovne uspehe. Ne prepustite se emocijam, vklopite razum in ne bo vam spodletelo. Uric v dvoje bo nekoliko manj, bodo pa zato bolj intenzivne.

Ribi

Pri zastavljanju ciljev znate gledati zelo daleč, kar se vam obrestuje. Pri izdatkih bodite racionalni, zdaj ni pravi čas za zapravljanje. Z boljšo polovico bosta morala doseči kakšen kompromis.