Oven

Na poslovnem področju se vam bo vztrajno čakanje izplačalo; naleteli boste na ponudbo, ki bo vašo prihodnost obrnila na bolje. Svoje finančne želje boste lahko uresničili na več načinov.

Bik

Vedno bolj se boste zavedali, da so spremembe v vašem poklicnem življenju res nujne, imate veliko neizkoriščenih potencialov. Za uspeh v denarnih zadevah se boste morali potruditi.

Dvojčka

Posvetite več časa sebi, da se uravnotežite, kajti potem boste tudi ljudem okoli sebe dajali pozitivne vibracije. Dobro finančno stanje bo sad vašega preteklega dela in truda.

Rak

Imate pravico, možnost in znanje, da si lahko tako v poslovnem kot v zasebnem življenju izborite nekaj trenutkov zase. V odnosu z bližnjimi boste veliko prispevali v duhovnem smislu.

Lev

Na poslovnem področju se vam bo ponudila priložnost, da znanje, ki se je nabiralo toliko časa, uporabite še kje drugje. Vaša prijaznost in sočutje do ljudi se bosta odražala na več načinov.

Devica

S svojo energijo in delovnim poletom boste spodbujali vse okoli sebe. Manjši zaplet na poslovnem področju vam bo koristil. Sreča je tudi v tem, da lahko drugim odkrito pogledate v oči.

Tehtnica

Če dobite zanimivejšo poslovno ponudbo, ne samo v finančnem, ampak tudi v vsebinskem smislu, jo sprejmite. Novica osebnega značaja vas bo razveselila, zadovoljni boste in presenečeni.

Škorpijon

Imate številne poslovne izkušnje, dobre zveze in izredne poslovne sposobnosti za stike z javnostjo, izkoristite jih v največji meri. Spoznali boste, kdo je v resnici vaš zaveznik.

Strelec

Z velikim veseljem se boste zatopili v delo in se obenem navdušili nad dolgoročnimi načrti, ki bodo vključevali vso družino. Govorilo se bo o vaši nesebičnosti in požrtvovalnosti.

Kozorog

V službi se boste osredotočili na najpomembnejše stvari, in jih - v veselje nadrejenih - hitro in učinkovito rešili. Uspešnost pri delu in v vseh poslovnih zadevah bo napolnila vašo blagajno.

Vodnar

K sodelovanju vam bo uspelo pritegniti pomembne ljudi, s skupnimi močmi boste začeli uresničevati svoje poslovne načrte. Prijatelji bodo navdušeni nad vašo zagnanostjo.

Ribi

Na poslovnem področju bo vaš načrt prava osvežitev v ozračju trenutnega dogajanja. Dobra poslovna novica vam bo vlila dodatno energijo, še bolj pa spoznanje, da lahko napredujete.