Oven

Luna bo danes nadaljevala svojo pot po živahnem znamenju dvojčkov, kar vas bo spodbujalo, da boste nadpovprečno dejavni in družabni.

Bik

Malo manj boste razmišljali in več delovali. Kar ne bo ravno enostavno, saj bodo drugi od vas veliko pričakovali, še posebej to velja za delovno okolje.

Dvojčka

Žalostni boste, saj imate občutek, da se vse, česar se lotite, odvija prepočasi. Odvisno od gledišča, nekateri so prepričani, da preveč hitite.

Rak

Vaša čustva bodo resna in plemenita, a zdi se, da tega žal nihče več ne ceni. Nekdo vam bo to hotel jasno dopovedati in vas s tem prizemljiti.

Lev

Jutro bo v glavnem napeto, v službi boste morali pokazati, da obvladate določeno področje, čeprav vam ni najbolj jasno, kaj pričakujejo od vas.

Devica

Danes bo Luna prehajala dvojčka in prav resnih vprašanj si ne boste zastavljali. Pričakujete lahko klic iz tujine, ki bo morda prinesel zanimivo novico.

Tehtnica

Danes ne boste najbolje vedeli, kako bi se obnašali do določene osebe, ki vam včasih kaže prijazen obraz, drugič pa zna biti precej neiskrena.

Škorpijon

Danes boste imeli čuden občutek, da vas drugi opazujejo skozi svojo lastno prizmo in vas očitno nočejo videti kot samostojnega človeka.

Strelec

V ljubezni boste imeli občutek svežine in svobode odločanja, kar velja tako za tiste, ki ste v resni vezi, kot tudi za tisti, ki ste se samski.

Kozorog

Dan bo naporen, saj bodo delovne obveznosti od vas zahtevale nenehno pripravljenost in nič popuščanja. V ljubezni boste iskali nove izzive.

Vodnar

Luna v znamenju zračnega in živahnega dvojčka bo pozitivno vplivala na vaše razpoloženje. Bodite previdni, saj boste čutili napetost v službi.

Ribi

Danes se potrudite in si vzemite čas samo zase, saj bo v službi vladalo izredno napeto vzdušje, ki vam bo jemalo energijo. Izkoristite prosti čas in se znebite stresa.