Oven

Priljubljeni boste, umirjeni in srečni in čeprav ne boste ambiciozni, boste uspešni brez pretiranih naporov. Bodite nekoliko bolj zadržani v odnosu do uradnih oseb.

Bik

Težko boste uresničili vse svoje želje, saj včasih preveč pozornosti namenjate temu, kaj od vas drugi pričakujejo. Čeprav boste v odnosu do drugih velikokrat samozavestni, v bistvu niste takšni.

Dvojčka

Spretnost pri analiziranju tujih težav bo podprla razumevanje z vašim prijateljem, vendar je vseeno bolje, da danes najprej poskrbite zase. Vaše finančno stanje bo dobro.

Rak

Zaradi vaše izredne občutljivosti se boste nekoliko težje razumeli z drugimi, podcenjevali se boste in imeli občutek, da ste pod pritiskom. Poslovno področje vam prinaša večje uspehe.

Lev

Zaradi poslovnega uspeha boste zelo dobre volje, kar se bo pokazalo tudi v odnosu do vaših sodelavcev, saj ne bo dneva, ki ga ne bi spremljal smeh. Zelo privlačni boste za nasprotni spol.

Devica

Ljubezen in zabava vam bosta veliko bližje kot službene odgovornosti. Uspešni boste v vseh intelektualnih službah, detajlih in številkah. Izpolnila se bodo ljubezenska hrepenenja.

Tehtnica

S svojo ambicioznostjo in močno željo po uspehu se boste potrdili tudi na področjih, ki vas do nedavnega še niso tako pritegnila. Samske tehtnice bodo danes nekoliko bolj občutljive.

Škorpijon

O neki novi finančni naložbi se bosta odločila skupaj s partnerjem. Uspešni boste pri delih, povezanih z naravo. Če hočete pomagati sorodniku, ga pustite, da sam pride do tega spoznanja.

Strelec

Če bi se znebili določenih spominov iz preteklosti, bi lahko bili do partnerja nekoliko bolj zaupljivi, zagotovili bi si tudi boljši spanec. Prvotna navdušenost nad neko osebo ne bo več tako velika.

Kozorog

Bolj ko boste razmišljali o moralnih merilih prijatelja, manj vam bo jasen njegov pogled na življenje. Uspešnost vašega službenega področja vam bo omogočila razmišljanje o dodatnem izobraževanju.

Vodnar

Nezavedno se boste prepustili vplivom svojega partnerja, vendar boste ob tem intuitivno reagirali. Za vaše čustvene težave ste velikokrat krivi tudi sami, poskusite se bolj odpreti.

Ribi

Razmišljanje o poslovnem področju bo narekovalo spremembe. Čustvena ekspanzivnost bo imela pozitiven vpliv na odnos s partnerjem. Dobro finančno stanje vam bo dajalo občutek sreče.