Oven

Obremenjeni boste z odnosi, ne glede na to, da ne bo pravega razloga v tej smeri. Opazujte svoje odzive, da ugotovite, kaj je tisto, zaradi česar se nikakor ne morete sprostiti.

Bik

Ne bo potrebno veliko besed, da se znajdete v čisto drugem filmu, zato se odprite za spremembe, ki se vam bodo ponujale predvsem v poslu. Sodelujte in bodite odzivni.

Dvojčka

Trenutno ni čas, da bi se postavili v ospredje, zato dovolite, da vas zvezde postavijo med ljudi na način, ki bo za vas optimalen. Odkrili boste, kako dobro družbo imate.

Rak

Odlično obdobje je lahko za vas, če boste sproti sprejemali situacijo in iskreno sodelovali v njej, ne da bi imeli svoja čustva že pripavljena za osebno dramo.

Lev

Naredili boste vse, kar bo potrebno, upali si boste celo pokazati več svojih čustev in sposobnosti. Družba vas bo povsod v celoti sprejela, kar vam bo tokrat res godilo.

Devica

Končno se boste bolj sprostili in začutili skorajda optimizem, ki vam bo dal krila najprej za delo. Resnično se boste trudili v tej smeri, a vam ne bo šlo prav dobro.

Tehtnica

Marsikdo bo presenečen, od kod vam sedaj takšen red in odločnost v vašem življenju. Pomirjeni boste s sabo in uspešno nadaljevali z načrti, ki vam veliko pomenijo.

Škorpijon

Odličen čas za vas, če se boste le bolj sistematično lotili stvari. Nikakor ne boste prišli do pravih priložnosti, dokler se ne pomirite s sabo in ugotovite, kaj zares želite.

Strelec

Čas je, da uredite vse tisto, kar ste si celo leto želeli, pa nikakor ni bilo časa. Pomoč prijateljev bo zelo dobrodošla in če jih boste prosili, se bodo številno tudi odzvali.

Kozorog

Žal boste morali slediti navodilom in pripraviti na novo vse potrebno. To vas bo seveda jezilo, a boste vedeli, da lahko krivite samo sebe, da se niste prej uprli.

Vodnar

Komunicirali boste z vsemi o vsem, a samo navidezno. V resnici se boste odmikali od vseh pravih pogovorov, saj se vam ne bo ljubilo ukvarjati se s tujimi mnenji.

Ribi

Zapravljali boste čas in iskali smisel dneva. Nekatera darila vas bodo razveselila in sproščeni boste lahko spet začeli z dobrim ustvarjalnim delom, ki vas bo prevzelo.