Oven

Ne zapravljajte časa za nepotrebna razmišljanja - čas je, da izpolnite obljubo, ki ste jo nedavno tega dali partnerju. Spoznali boste, da imate prave prijatelje, ki so za vas pripravljeni marsikaj narediti.

Bik

Na poslovnem področju boste pokazali nadarjenost in izvirnost, počutili se boste kot gospodar položaja. Ne dovolite si, da vam manjši neuspeh seže v srce. Čaka vas kar nekaj prijetnih presenečenj.

Dvojčka

Preden v denarnih zadevah naredite korak, preverite obe plati medalje. Priložnost boste zgrabili z obema rokama in kmalu postali vodja neke organizacije ali ekipe. Na ljubezen glejte bolj sproščeno.

Rak

Na poslovnem področju si prizadevajte ostati mirni, kmalu boste zapluli v uspešne poslovne in finančne vode. Nekdo vam bo zaupal recept, kako polepšati življenje sebi in tistim, ki jih imate radi.

Lev

V službi se vam bosta najbolje obrestovali zanesljivost in točnost. Bodite optimistično razpoloženi do svojih načrtov in zamisli. Privoščite si stvari, ki vas razveseljujejo in so vam pisane na dušo.

Devica

Nadrejeni bodo navdušeni nad vašimi idejami, vi pa jih boste znali odlično izpeljali. Uspelo vam bo vse, česar se boste lotili, zato ne odlašajte z novimi načrti. Bodite pazljivi pri besedah.

Tehtnica

Obdobje napetosti v službi je za vami, lahko se boste prepustili mirnemu toku življenja. Čeprav druge običajno privlačite s smislom za humor, vam bo tokrat nekdo razkril vse o sebi.

Škorpijon

Ne dajajte sodelavcu sami orožja v roke. Če boste toliko govorili o svojih napakah, jih bodo tudi drugi začeli opažati. Prave ljubezni ne ustvarimo sami, ljubezen nas sama najde takrat, ko jo nehamo iskati.

Strelec

Z malo dobre volje vam bo v službi uspelo ohranjati dobro razpoloženje. Spoznali boste, da je v pregovoru o zarečenem kruhu veliko resnice. Če hočete mavrico, boste včasih morali prenesti tudi dež.

Kozorog

Spočiti boste z veseljem opravljali vsakdanje dolžnosti. Pred vami so odlične poslovne možnosti, ki jih boste dobro izkoristili. Našli boste kompromis s sodelavci v službi.

Vodnar

Bodite strpni do sebe in do drugih, zdaj ni pravi čas za sklepanje dvomljivih poslov. Prekipevali boste od domišljije in idej, veseli vas bodo v vsaki družbi. Spoznali boste, da je vaš partner nežna duša.

Ribi

Pozabite na pravila, prisluhnite si in se lotite dela povsem po svoje. Razumeli boste, kaj misli partner s tem, da bodite vsaj malo sebični. Od življenja boste upravičeno veliko pričakovali.