Harry in Meghan pričakujeta drugega otroka

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan, ki sta aprila lani opustila kraljeve dolžnosti, sta včeraj sporočila, da pričakujeta svojega drugega otroka. "Lahko potrdimo, da bo Archie postal starejši brat," je njun tiskovni predstavnik danes dejal britanskim medijem.

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan, ki sta aprila lani 
opustila kraljeve dolžnosti, sta danes sporočila, da pričakujeta 
svojega drugega otroka. Foto: Danny Lawson
Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan, ki sta aprila lani opustila kraljeve dolžnosti, sta danes sporočila, da pričakujeta svojega drugega otroka. Foto: Danny Lawson

LONDON > "Vojvoda in vojvodina sussekška sta presrečna, da pričakujeta svojega drugega otroka," je še dejal tiskovni predstavnik.

Meghan je lani v mnenjskem prispevku za New York Times sicer razkrila, da je imela julija spontani splav. V prispevku je opisala, kako sta se s Harryjem soočila s to izgubo.

Harry in Meghan sta se poročila leta 2018, leto kasneje pa sta dobila sina Archieja. Lani spomladi sta se odpovedala življenju na britanskem kraljevem dvoru. Naznanila sta, da želita biti finančno neodvisna, in se preselila v Kalifornijo. Ukvarjata se z več projekti, tudi dobrodelnimi.

Septembra lani sta po podpisu pogodbe z Netflixom uradno začela svoji novi hollywoodski karieri. Z velikanom pretočnih vsebin bosta sodelovala pri nastajanju vrste oddaj, v nekaterih se bosta morda celo pojavila.


Najbolj brano