Denis Avdić ostaja paradni konj Radia 1

Pojavila so se različna ugibanja ali najbolj priljubljen radijski voditelj v Sloveniji, Denis Avdić zapušča Radio 1? Vprašanje smo naslovili tudi na Denisa, ki nam je zaupal, da se to nikakor ne bo zgodilo.

Denis Avdić še ne zapušča Radia 1 Foto: (C) Ales Bravnicar
Denis Avdić še ne zapušča Radia 1 Foto: (C) Ales Bravnicar

SLOVENIJA > Avdić trdno ostaja paradni konj najbolj poslušanega radia v Sloveniji! In ne samo to, trenutno se pospešeno pripravlja na zelo pomemben dogodek, ki ga ekipa tradicionalno pripravi konec leta – 28 urni dobrodelni maraton. Skupaj z največjo radijsko družino bodo poskrbeli za družine v stiski in jim polepšali božično novoletne praznike. Po praznikih pa ga čakajo še številne novosti, ki bodo v letu 2023 navdušile poslušalce Denis Avdić Showa in tudi teh se z ekipo že zelo veselijo.

Res pa je, da je Denisova žena Ana Avdić vodja nove radijske postaje Best FM, ki smo jo dobili danes. Pri njenem delu jo seveda podpira in je ponosen, da je po letu dni napornih priprav končno uspela postaviti novo radijsko postajo. Verjame, da bo kot vodja poskrbela za prijetno osvežitev na naši radijski sceni.


Najbolj brano