Chuck Norris v Zagrebu dobil svoj spomenik

Legendarni filmski igralec Chuck Norris je v hrvaški prestolnici Zagreb dobil kip v naravni velikosti, s katerim so njegovi oboževalci obeležili igralčev 78. rojstni dan. Kip so ob ognjemetu odkrili v soseski Sloboština v petek ob polnoči. Njegov avtor, ki meni, da velja z Norrisom ohraniti dobre odnose, je želel ostati anonimen.

Legendarni filmski igralec Chuck Norris je v hrvaški prestolnici 
Zagreb dobil kip v naravni velikosti. Foto: Vir: Facebook
Legendarni filmski igralec Chuck Norris je v hrvaški prestolnici Zagreb dobil kip v naravni velikosti. Foto: Vir: Facebook

ZAGREB > "To je prvi spomenik Chucka Norrisa na Hrvaškem, ki se je s tem pridružila razvitim evropskim državam, ki že imajo njegov spomenik," je dejal vodja slovesnosti Kruno Lokotar. Kot je dodal, se je Zagreb iz milijonskega prelevil v milijardno mesto, saj Norris ne pozna meja.

Lokotar je ob tem spomnil tudi na druga mesta, ki že imajo spomenike v čast filmskim igralcem. Med njimi je tudi Mostar s kipom preminulega igralca Bruca Leeja.

Odkritju kipa je sledila proslava v zagrebški kavarni Norris, kjer so se zvrstili tako glasbeni nastopi kot nastopi komedijantov. Navzoči so pričakovali, da se bo Norris osebno zahvalil z videom, vendar so na koncu njegovi predstavniki poslali pismo.

Ob tem so organizatorji spomnili, da je lani Chuck Norris obiskal Slovenijo, dan zatem pa je Slovenija dobila arbitražno sodbo s Hrvaško.


Najbolj brano