Aljoša Bagola je fatalni moški leta 2021

Matej Zemljič, Vid Valič, Taiji Tokuhisa, Gregor Čeglaj, Miha Hercog, Jani Jugovic, Robert Korošec in Aljoša Bagola. Izmed osmih kandidatov za naziv Fatalni moški leta 2021 je prav slednji najbolj prepričal bralke in bralce revije Obrazi/Avenija, kar je zbranim svečano obelodanila urednica revije Petra Kancler (na fotografiji s slavljencem).

 Foto: Media 24
Foto: Media 24

LJUBLJANA >

Aljoša Bagola, eden najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju, je za svoje delo prejel več kot sto nagrad in bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. V zadnjem času se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti in pisanju. Je tudi avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke. Poročen je s priznano igralko Ivo Krajnc Bagola, s katero imata hčer Sofio.

Torkova razglasitev v ljubljanski Festivalni dvorani je potekala v slogu Jamesa Bonda oziroma filma Casino Royal. Energično jo je povezovala voditeljica in modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy, ki je navdušila s številnimi modnimi preobrazbami. Za prestiž na krožnikih je poskrbel kuharski mojster Uroš Štefelin iz (z Michelinovo zvezdico nagrajene) Vile Podvin. Fatalnim moškim so se na odru pridružile nič manj fatalne pevke Nuša Derenda, Amaya, Katarina Mala in Jana Šušteršič, po odru so se vrteli plesalci šole Bolero, motivacijski govor pa je pripadel parakolesarju iz Dornberka Aneju Dopliharju.


Najbolj brano