#gastronomija

Sporočilo treh Michelinovih zvezdic
Uvodniki
Sporočilo treh Michelinovih zvezdic
Gastronomski sprehod po Ljubljani
Kulinarika
Gastronomski sprehod po Ljubljani
Kuhinja na križišču svetov
7. Val
Kuhinja na križišču svetov
Hrana je sestavina doživetij
7. Val
Hrana je sestavina doživetij
Spomladanski Teden restavracij v 22 primorskih gostilnah
Kulinarika
Spomladanski Teden restavracij v 22 primorskih gostilnah
Celovec bo v septembru prestolnica okusov regije Alpe-Jadran
Kulinarika
Celovec bo v septembru prestolnica okusov regije Alpe-Jadran
Gastronomski konec tedna
Kulinarika
Gastronomski konec tedna
Začenja se jubilejni Teden restavracij
Kulinarika
Začenja se jubilejni Teden restavracij
Končno spet druženje!
7. Val
Končno spet druženje!
Tri primorske gostilne so uvrščene med 500 najboljših na svetu!
Kulinarika
Tri primorske gostilne so uvrščene med 500 najboljših na svetu!
Ana Roš: “Prehranska veriga je krhka”
Slovenija
Ana Roš: “Prehranska veriga je krhka”
Biotehniška šola pripravlja štiriletni program gastronomija in turizem
Goriška
Biotehniška šola pripravlja štiriletni program gastronomija in turizem
Festival Altroke je začel svojo pot po koprski občini
Kulinarika
Festival Altroke je začel svojo pot po koprski občini
“Ko sem prvič prišel v Brda, sem spoznal, da sem v krajih iz mojih sanj”
Kulinarika
“Ko sem prvič prišel v Brda, sem spoznal, da sem v krajih iz mojih sanj”
Ko turizem poganjajo boni
Komentarji
Ko turizem poganjajo boni
Blaženje posledic krize v turizmu
Slovenija
Blaženje posledic krize v turizmu
Gault&Millau je predstavil vrhunce gastronomskega vodnika za leto 2021
Kulinarika
Gault&Millau je predstavil vrhunce gastronomskega vodnika za leto 2021
Vino lahko naredi bistveno razliko v prepoznavnosti
Pod milim nebom
Vino lahko naredi bistveno razliko v prepoznavnosti
Guide Michelin bo 18. marca razsvetlil slovensko gastronomsko nebo
Slovenija
Guide Michelin bo 18. marca razsvetlil slovensko gastronomsko nebo
Kopica priznanj za odličnost
Sobota
Kopica priznanj za odličnost
Prebujeni pokrajini ob meji
Kulinarika
Prebujeni pokrajini ob meji
S presežniki do odličnosti v turizmu?
7. Val
S presežniki do odličnosti v turizmu?
Je lahko jezik tudi del turistične ponudbe?
7. Val
Je lahko jezik tudi del turistične ponudbe?
Stereotipi so v turizmu dobrodošli. A le, če držijo.
7. Val
Stereotipi so v turizmu dobrodošli. A le, če držijo.
Kerozin iz Kopra za prepoznavnost Ane Roš
Pod milim nebom
Kerozin iz Kopra za prepoznavnost Ane Roš