#gastronomija

Ana Roš: “Prehranska veriga je krhka”
Slovenija
Ana Roš: “Prehranska veriga je krhka”
Biotehniška šola pripravlja štiriletni program gastronomija in turizem
Goriška
Biotehniška šola pripravlja štiriletni program gastronomija in turizem
Festival Altroke je začel svojo pot po koprski občini
Kulinarika
Festival Altroke je začel svojo pot po koprski občini
“Ko sem prvič prišel v Brda, sem spoznal, da sem v krajih iz mojih sanj”
Kulinarika
“Ko sem prvič prišel v Brda, sem spoznal, da sem v krajih iz mojih sanj”
Ko turizem poganjajo boni
Komentarji
Ko turizem poganjajo boni
Blaženje posledic krize v turizmu
Slovenija
Blaženje posledic krize v turizmu
Gault&Millau je predstavil vrhunce gastronomskega vodnika za leto 2021
Kulinarika
Gault&Millau je predstavil vrhunce gastronomskega vodnika za leto 2021
Vino lahko naredi bistveno razliko v prepoznavnosti
Pod milim nebom
Vino lahko naredi bistveno razliko v prepoznavnosti
Guide Michelin bo 18. marca razsvetlil slovensko gastronomsko nebo
Slovenija
Guide Michelin bo 18. marca razsvetlil slovensko gastronomsko nebo
Kopica priznanj za odličnost
Sobota
Kopica priznanj za odličnost
Prebujeni pokrajini ob meji
Kulinarika
Prebujeni pokrajini ob meji
S presežniki do odličnosti v turizmu?
7. Val
S presežniki do odličnosti v turizmu?
Je lahko jezik tudi del turistične ponudbe?
7. Val
Je lahko jezik tudi del turistične ponudbe?
Stereotipi so v turizmu dobrodošli. A le, če držijo.
7. Val
Stereotipi so v turizmu dobrodošli. A le, če držijo.
Kerozin iz Kopra za prepoznavnost Ane Roš
Pod milim nebom
Kerozin iz Kopra za prepoznavnost Ane Roš
Ne samo ljubezen, tudi turizem gre skozi želodec
7. Val
Ne samo ljubezen, tudi turizem gre skozi želodec
Darovi morja pod enotno blagovno znamko
Istra
Darovi morja pod enotno blagovno znamko
Festivala, kakršnih si gostje očitno želijo
Sobota
Festivala, kakršnih si gostje očitno želijo
Alpe Adria na krožniku
Sobota
Alpe Adria na krožniku
Hrana za dušo in telo turistov
7. Val
Hrana za dušo in telo turistov
Kuharski mojstri za mednarodno in za domačo rabo
Pod milim nebom
Kuharski mojstri za mednarodno in za domačo rabo
Raj za ljubitelje škampov
Sobota
Raj za ljubitelje škampov
V minulem tednu so bile izdatno predstavljene priložnosti in zagate slovenskega gostinstva
Sobota
V minulem tednu so bile izdatno predstavljene priložnosti in zagate slovenskega gostinstva