Veselin Vujović se je razšel s koprskimi rokometaši

Rokometno društvo Koper 2013 in trener Veselin Vujović sta se razšla. “Po enoletnem sodelovanju smo se RD Koper in g. Veselin Vujović sporazumno odločili, da zaključimo to zgodbo,” je Aljoša Bertok, predsednik koprskega rokometnega društva, napisal na spletni strani.

Trener Veselin Vujović zapušča Rokometno društvo Koper 2013.  Foto: Tomaž Primožič/FPA
Trener Veselin Vujović zapušča Rokometno društvo Koper 2013.  Foto: Tomaž Primožič/FPA

KOPER > V društvu minulo sezono ocenjujejo “nadvse pozitivno”, čeprav so jo zaznamovala velika nihanja. Osvojili so četrto mesto v državnem prvenstvu in se uvrstili na zaključni turnir pokalnega tekmovanja. Aljoša Bertok je ob tem poudaril, da so dosegli nekaj novih mejnikov v kratki zgodovini kluba: “Prvič smo se uvrstili skupinski del evropskega tekovanja EHF Cup, prvič smo premagali RK Gorenje Velenje in prvič smo odščipnili točko serijskim državnim prvakom RK Celju Pivovarni Laško.”

Ponosni so, pravi, da je bil Veselin Vujović trener v njihovem klubu. “Tako uprava kot igralci smo se od njega veliko naučili. Skupaj smo odločili, da je za ekipo in trenerja, ki ga medse vabijo številni klubi, najbolje, da se sodelovanje zaključi,” je zapisal Bertok.


Najbolj brano