V spomin: Bojan Vidmar (1949-2020)

Po hudi bolezni se je v preteklem mesecu, v 71. letu starosti, poslovil Bojan Vidmar, velik podpornik ajdovskega nogometa in ljubitelj ajdovskega rdeče-črnega kluba. Pustil je neizbrisen pečat v enem izmed najlepših in najproduktivnejših obdobij ajdovskega nogometa. Zvesti član upravnega odbora NK Primorje je bil več kot dvajset let. Takratni NK Primorje je krojil vrh slovenskega prvoligaškega prostora in se tudi redno uvrščal v evropska tekmovanja pod okriljem evropske nogometne organizacije UEFA. Med igralci je bil zelo priljubljen, kot zvesti navijač si je ogledal skoraj vse tekme rdeče-črnih. Skupaj z moštvom je potoval tudi na vsa evropska gostovanja.

Bojan Vidmar je bil v času poslovne kariere zaradi svojih sposobnosti na visokih položajih nekdanjega podjetja MIP iz Nove Gorice, ki je veljal za največji obrat za barjene in poltrajne mesne izdelke v Sloveniji. V Primorju je bil kot vpliven član upravnega odbora zadolžen predvsem za področje marketinga in financ.

Zaradi srčnega udejstvovanja in razdajanja se Bojanu Vidmarju zahvaljujemo za vse, kar je prispeval ajdovskemu nogometu.

PRIJATELJI IZ NK PRIMORJE


Najbolj brano