Turek in Francoz novinca pri sežanskem Taboru

Slovenski nogometni prvoligaš Tabor Sežana je v svoje vrste pripeljal še dva nova igralca. Kot prost igralec je v Sežano prišel 23-letni igralec zvezne vrste Oguzhan Demirci, ki je nazadnje igral pri bosanski Zvijezdi iz Gradačca, ima pa že nekaj izkušenj s slovenskih zelenic. V sezoni 2018/19 je v slovenski drugi ligi igral za Radomlje. Sežanski ekipi se pridružuje tudi 25-letni Francoz Boucif El Afghani.

Oguzhan Demirci Foto: NK Tabor
Oguzhan Demirci Foto: NK Tabor

SEŽANA > "Vesel sem, da sem postal del ekipe Tabora. Potrudil se bom po svojih najboljših močeh, da pomagam ekipi imeti uspešno sezono," je po podpisu pogodbe za spletno stran kluba dejal Oguzhan Demirci. Ofenzivno usmerjen nogometaš se je sicer rodil v Nemčiji in v mlajših kategorijah nosil dres Kaiserslauterna in Darmstadta. Poleg nemškega ima tudi turško državljanstvo.

Kraševci pa so na družbenih omrežjih razkrili še eno okrepitev, nov napadalec rdeče-črnih je postal 25-letni Francoz Boucif El Afghani.

Boucif El Afghani (foto: NK Tabor)

Tabor je po osmih krogih Prve lige Telemach s sedmimi točkami na devetem, predzadnjem mestu, za njim je z dvema točkama zaostanka le Gorica.


Najbolj brano