Trije novinci pri Kopru

Slovenski nogometni prvoligaš Koper je na svoji spletni strani uradno potrdil prihod treh novih nogometašev. Po novem bodo v rumeno-modrem igrali Anis Jašaragič, Diogo Izata in Marko Đira.

Trener Kopra  Zoran Zeljković pričakuje, da bodo trije novinci 
dodana vrednost v ekipi. Foto: Tomaž Primožic/FPA
Trener Kopra Zoran Zeljković pričakuje, da bodo trije novinci dodana vrednost v ekipi. Foto: Tomaž Primožic/FPA

KOPER > Dvaindvajsetletni krilni napadalec Anis Jašaragič je nogometno pot začel v Domžalah, prve članske minute odigral za Bravo, v prvi ligi pa debitiral pri Triglavu. V letošnji sezoni je branil barve drugoligaša Ilirije, v minuli pa je kot član Krke proti Kopru odigral tudi obe tekmi kvalifikacij za prvo ligo.

Tri leta starejši Portugalec Diogo Izata se je v Koper preselil iz romunskega prvoligaša Gaz Metana Mediasa. Pred tem je odigral 146 tekem za portugalski drugoligaški klub Vilafranquense, v mlajših selekcijah pa se je kalil tudi pri Portu in Bragi. Vezist bo v Kopru igral kot posojen nogometaš.

Na posoji iz zagrebškega Dinama pa bo v Kopru igral 22-letni vezist Marko Đira, nazadnje je igral za hrvaško Lokomotivo.

"Od njih pričakujem, da bodo dodana vrednost, čeprav na to vpliva veliko faktorjev. Bomo videli, sem pa prepričan, da imajo sposobnosti za to. Želim si, da se bodo dobro znašli in nam pomagali v prvenstvu," je dejal trener drugouvrščene ekipe po jesenskem delu Prve lige Telemach Zoran Zeljković.


Najbolj brano