Tokić med namiznoteniškimi upi

Danes pozno popoldne se je na tekmovalni poti iz Saarbrückna v Hong Kong v domači Novi Gorici za krajši odmor ustavil namiznoteniški olimpijec Bojan Tokić.

 Danes pozno popoldne  se je na tekmovalni poti iz Saarbrückna v 
Hong  Kong v domači Novi Gorici za krajši odmor  ustavil namiznoteniški olimpijec Bojan Tokić. Foto: Igor Mušič
Danes pozno popoldne se je na tekmovalni poti iz Saarbrückna v Hong Kong v domači Novi Gorici za krajši odmor ustavil namiznoteniški olimpijec Bojan Tokić. Foto: Igor Mušič

VRTOJBA > Najuspešnejši mož naše reprezentance z nedavnega ekipnega svetovnega prvenstva v namiznem tenisu ta večer v športni dvorani v Vrtojbi opravlja skupinski trening z vsemi ženskimi in moškimi selekcijami NTK Mahle Letrika. Mladim upom trening z vzornikom služi kot moralna opora pred posamičnimi tekmovanji, ki se bodo vrstila v naslednjih dneh. Najprej bodo na vrsti odprti posamični državni turnirji za mlajše kadete in kadetinje ter mladinke in mladince, kjer si v Vrtojbi obetajo nekaj uvrstitev vsaj med osem najboljših. V klubu, ki ga dobro vodita predsednik Robert Peršolja in glavni trener Miroslav Tokić, bodo na teh tekmovanjih glavno vlogo imeli Tina Mozetič, Aleks Ušaj in Sara Tokić. Slednja je uvrščena tudi v reprezentanco za junijsko balkansko prvenstvo.


Najbolj brano