Koper s tremi okrepitvami

Nogometni klub Koper so danes okrepili trije nogometaši. Novi člani primorskega prvoligaša so vratar Adnan Golubović, vezist Luka Vešner Tičić in bočni branilec Luka Kambič, so sporočili na uradni spletni strani. Zadnji od naštetih se je na enem od zadnjih treningov poškodoval in bo zato odsoten dlje časa, so še dodali.

 Foto: STA
Foto: STA

KOPER > Petindvajsetletni Golubović je zadnjo sezono branil za Slobodo iz Tuzle. Ljubljančan je v prvi slovenski ligi debitiral leta 2015 v dresu Domžal, v mlajših selekcijah je igral tudi v Kranju in Ljubljani (Bravo, Interblock, Olimpija). Preizkusil se je tudi v Italiji, kjer je bil član Cantazara in Vis Pesara.

"Občutki so odlični, strokovno vodstvo in igralci so me lepo sprejeli. Nekaj jih že poznam in je trenutno vse super. V Kopru so ambicije vedno visoke, tudi zato sem se odločil za prihod," je ob podpisu pogodbe dejal Golubović.

Trenutno poškodovani 22-letni Kambič ter vezist Vešner Tičić sta ob slovensko obalo prišla iz Novega mesta, kjer sta v minuli sezoni pri Krki igrala pod taktirko novega koprskega trenerja Zorana Zeljkovića.

"Rad bi se zahvalil za dobrodošlico, prihod v Koper zame pomeni korak naprej v karieri. Zares se veselim nove sezone, vse je na zelo visoki ravni. Mesto je super, igralci so me res lepo sprejeli, več si skoraj ne bi mogel želeti," pa je dodal 20-letni Luka Vešner Tičić.

Koper je v minuli sezoni v Prvi ligi Telekom Slovenije zasedel deveto mesto in nato proti Krki po dveh dodatnih kvalifikacijskih tekmah zadržal prvoligaški status.


Najbolj brano