Goran Dragić potrdil vrnitev v izbrano vrsto

Na premieri dokumentarnega filma o osvojitvi naslova evropskih prvakov je Goran Dragić potrdil napovedi, da se v junijskem reprezentančnem terminu vrača v košarkarsko izbrano vrsto.

Premiere  dokumentarca  2017 - Tri, dva, ena, nič, Slovenija je 
evropski prvak,  se je v Stožicah udeležilo 9000 gledalcev, med 
njimi osem zlatih reprezentantov na čelu z Luko Dončićem. Foto: STA
Premiere dokumentarca 2017 - Tri, dva, ena, nič, Slovenija je evropski prvak, se je v Stožicah udeležilo 9000 gledalcev, med njimi osem zlatih reprezentantov na čelu z Luko Dončićem. Foto: STA

LJUBLJANA > Prav tako je potrdil, da se vrača le za poslovilno tekmo, ki jo bo odigral 30. junija proti Hrvaški. Tri dni zatem bo v okviru kvalifikacij za svetovno prvenstvo še tekma s Švedsko.

Goran Dragić je zadnjo tekmo za Slovenijo odigral 2017 v finalu evropskega prvenstva v Carigradu, kjer je Slovenija osvojila zlato medaljo, Dragića pa so proglasili za najkoristnejšega igralca eurobasketa. Povedal je, da so ga Luka Dončić, Rašo Nesterović in njegov brat Zoran dolgo časa prepričevali, da bi še zadnjič oblekel dres slovenske reprezentance in se tako pred domačimi gledalci poslovil od izbrane vrste, za katero je odigral 79 uradnih tekem.

Selektor Aleksander Sekulić bo seznam reprezentantov objavil danes. Premiere dokumentarca 2017 - Tri, dva, ena, nič, Slovenija je evropski prvak, se je v Stožicah udeležilo 9000 gledalcev, med njimi osem zlatih reprezentantov na čelu z Luko Dončićem.


Najbolj brano