Nov spletni portal za mlade

V tem tednu je začel delovati nov portal mlad.si v okviru vladnega projekta Vem za mlade. Tam lahko mladi dobijo za njih pomembne informacije na enem spletnem mestu. Uporabnike usmerja tudi v storitve e-uprave, vabi v sodelovanje s kakšno mladinsko organizacijo in stremi k povezovanju mladih iz vse Slovenije, so sporočili z ministrstva.

 Nov portal mlad.si mladim ponuja zanje pomembne informacije 
na enem spletnem mestu. Foto: mlad.si
Nov portal mlad.si mladim ponuja zanje pomembne informacije na enem spletnem mestu. Foto: mlad.si

LJUBLJANA > Namen novega portala mlad.si je v prvi vrsti zagotavljanje koristnih, kakovostnih, pravočasnih in mladim prilagojenih informacij. Mladim uporabnikom omogoča tudi storitve e-uprave, kjer lahko različne postopke, kot je vpis na šolo in fakulteto ali urejanje prevoza in bivanja, opravljajo kar preko spleta.

S portalom želijo povezati mlade iz vse Slovenije. Ponujajo novice iz sveta zabave, informacije o dogodkih. Oblikovali so tudi prvi e-zemljevid v Sloveniji, s katerim mlade vabijo, da poiščejo mladinske organizacije, ki delujejo v bližini njihovega kraja bivanja.

Pri nastajanju portala je sodelovala širša skupina predstavnikov mladih, tako s strani študentov kot tudi vlade. V Uradu za mladino so pripravili promocijske aktivnosti na družbenih omrežjih facebook mlad.si. in promocijski film, so sporočili z ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.


Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano