V Sežani odpirajo bordel s silikonskimi prostitutkami

Primorski podjetnici poslovno priložnost vidita v lutkah. Takšnih, ki nudijo spolne usluge. Odprli sta javno hišo Doll House, kjer v sobah strankam oddajata “dekleti”. Kmalu naj bi se jima pridružil še “fant”. Kdo bodo njune stranke, si za zdaj ne upata napovedati, obljubljata pa jim diskretnost.

Za zdaj bosta stranke zadovoljevali dolgolasa blondinka in kodrasta temnolaska. Kmalu naj bi se jima pridružil še moški.
Za zdaj bosta stranke zadovoljevali dolgolasa blondinka in kodrasta temnolaska. Kmalu naj bi se jima pridružil še moški.  

SEŽANA > “Dolgo sva iskali primerno lokacijo za najin posel. Ker sva želeli, da je zadeva čim bolj diskretna, sva se odločili za Sežano in za lokacijo, ki ni vidna vsem. Sežano sva izbrali tudi zaradi bližine meje z Italijo,” pravi Sandra Negro. Skupaj s poslovno partnerico Valentino Markežič bosta naslov kraja užitka zaupali le uporabnikom. Za zdaj jim bosta na voljo dve “dekleti”, izdelani po naročilu na Kitajskem. “Gre za posebni, vrhunsko izdelani, lutki, iz TPE silikona. Sta topli, imata temperaturo človeškega telesa,” Sandra Negro opisuje svoji prostitutki, kodrasto črnolasko in dolgolaso blondinko.

Obvezno s kondomom

Stranke bodo lahko z lutkama počele vse, kar sicer lahko počnejo z žensko. Bodo pa morale obvezno - zaradi higienskih razlogov - uporabljati kondom in previdno ravnati s tema sodobnima prodajalkama ljubezni, da se ne poškodujeta. Na pomislek o higieni Sandra Negro odvrne: “Za higieno je poskrbljeno, lutke po vsaki uporabi dezinfeciramo in očistimo pred nadaljnjo uporabo s posebnimi čistili, namenjenimi prav temu.”

Bordel Doll House, ki je novost v Sloveniji, posebnih dovoljenj ne potrebuje. Tudi osebnih podatkov strank ne bodo zapisovali, saj tam ne bodo prenočevale. Lutki bo mogoče najeti za pol ure, za to bo treba odšteti 60 evrov, ura njune družbe bo stala 80, dve uri pa 120 evrov. Stranke bodo v družbi silikonskih ljubic v sobi lahko še gledale televizijo, se zabavale z igračkami za odrasle, na voljo jim bo tudi tuš.

To je pošteni bordel

Zamisel za javno hišo lutk sta podjetnici dobili pred letom dni, ko sta si na italijanski televiziji ogledali oddajo o podobnem salonu v Nemčiji. Kljub temu da sta nekoliko raziskali trg, si za zdaj ne upata napovedati, kdo bodo stranke, saj naj bi prejeli zelo različna povpraševanja. Ne glede na to pa že zdaj napovedujeta, da bo naslednja naložba nakup moške lutke.

Čeprav že misel na posteljno zabavo z lutko, s katero se je pred tem zadovoljeval že nekdo drug, marsikomu vzbudi nelagodje, v društvu Dobra družba, ki se ukvarja z delom na področju komercialnih oblik spolnosti, pravijo, da gre pri sežanski hiši lutk pravzaprav za prvi pošteni in etični bordel v Sloveniji. Pri lutkah namreč ni dilem o trgovini z belim blagom ali o prisilnem delu, niti naj ne bi bilo nevarnosti prenosa bolezni.


Najbolj brano