Radica Slavković ne bo več ravnateljica vrtca

Dosedanja ravnateljica javnega zavoda Vrtec Sežana in v zadnjem letu vršilka dolžnosti ravnateljice Radica Slavković se ni prijavila na marčevski razpis za ravnateljico za obdobje petih let.

Dosedanja  ravnateljica javnega zavoda Vrtec Sežana in v zadnjem 
letu vršilka dolžnosti ravnateljice Radica Slavković se ni prijavila 
na marčevski razpis za ravnateljico za obdobje petih let.  Foto: Marica Uršič Zupan
Dosedanja ravnateljica javnega zavoda Vrtec Sežana in v zadnjem letu vršilka dolžnosti ravnateljice Radica Slavković se ni prijavila na marčevski razpis za ravnateljico za obdobje petih let.  Foto: Marica Uršič Zupan

SEŽANA >Od treh kandidatov, ki so se prijavili, pa je ostala samo ena - Tea Čeh Svetina, v vrtcu že zaposlena kot psihologinja. En kandidat je oddal nepopolno vlogo, ki je ni dopolnil, druga kandidatka pa je od razpisa odstopila. Po predstavitvi, ki jo je Tea Čeh Svetina preko zooma imela za svet staršev, vzgojiteljev in svet zavoda, se je slednji odločil, da jo predlaga za ravnateljico za petletni mandat. Kakor pojasnjuje članica sveta Vrtca Nives Skuk, se je Čeh Svetinova predstavila tudi občinskim svetnikom vseh štirih občin ustanoviteljic, divaški občinski svet bo - kakor zahteva postopek - mnenje o njenem imenovanju podal v sredo na redni seji.


Najbolj brano