Postojnska občina ponovno prodaja zemljišča v Velikem Otoku

Po štirih letih, odkar je postojnska občina razširila poslovno-obrtno cono v Velikem Otoku in komunalno uredila dodatna zemljišča, večina teh še vedno sameva. Občina jih z javnim razpisom zdaj poskuša ponovno prodati, a ovira je lokacija. Več sreče bo morda imela s prodajo dveh parcel v Slavinjah ob ...

Na območju razširjene poslovno-obrtne cone Veliki Otok je občina 
prodala le eno parcelo, na kateri je že zrasla nova hala, ostale pa 
prerašča plevel oziroma se na njih kopiči gradbeni material. Foto: Veronika Rupnik Ženko
Na območju razširjene poslovno-obrtne cone Veliki Otok je občina prodala le eno parcelo, na kateri je že zrasla nova hala, ostale pa prerašča plevel oziroma se na njih kopiči gradbeni material. Foto: Veronika Rupnik Ženko

POSTOJNA > Postojnska občina je objavila javni razpis za prodajo več zemljišč, namenjenih gospodarski dejavnosti, z javnim zbiranjem ponudb ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

V počitniškem - prvomajskem tednu vam podarjamo BREZPLAČNO prebiranje spletnih vsebin! Od 26. 4. do 3. 5. 2019 vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarjamo tedenski - neomejen dostop do spletnih vsebin!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 5. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano