Po-stoj-na živi ulici dobrodelno obarvan

Letošnja prireditev Po-stoj-na živi ulici s predstavitvijo nevladnih in drugih organizacij ter društev v regiji, ki jo v okviru festivala Zmaj 'ma mlade že tradicionalno pripravlja Stičišče nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije Boreo, je bila tudi dobrodelno obarvana.

Letošnja prireditev Po-stoj-na živi ulici je bila tudi dobrodelno 
obarvana. Foto: Tea nagode
Letošnja prireditev Po-stoj-na živi ulici je bila tudi dobrodelno obarvana. Foto: Tea nagode

POSTOJNA > Na srečelovu so za mlado mamico iz Postojne, ki po prometni nesreči potrebuje zdravljenje v tujini, zbrali 1100 evrov.

“Za zgodbo smo izvedeli en teden pred samo tržnico in se zelo na hitro odločili, da priskočimo na pomoč z dobrodelnim srečelovom,” je povedala Tatjana Rant, ki je zelo zadovoljna tudi z odzivom lokalnih podjetij in obrtnikov. “Odziv je bil fantastičen. Ljudje so nas sami klicali in ponudili svoje izdelke ali storitve. Imeli smo več kot štiristo nagrad.”

Letos je bil sicer program tržnice zaradi ukrepov zelo okrnjen, predvsem brez kontaktnih športnih iger, ki so jih običajno pripravili za mlade. Na stojnicah so se predstavila športna društva in ostale nevladne organizacije, pa tudi nekaj lokalnih ustvarjalcev.


Najbolj brano