Pivški plesalci slavili v Ljubljani

Minulo soboto so plesalci pivškega Športnega društva Pike na državnem prvenstvu Cheerleading zveze Slovenije v Ljubljani osvojili kar dva naslova državnih prvakov.

Minulo soboto so plesalci pivškega Športnega društva Pike na 
državnem prvenstvu Cheerleading zveze Slovenije v Ljubljani 
osvojili kar dva naslova državnih prvakov. Foto: Arhiv ŠD Pike
Minulo soboto so plesalci pivškega Športnega društva Pike na državnem prvenstvu Cheerleading zveze Slovenije v Ljubljani osvojili kar dva naslova državnih prvakov. Foto: Arhiv ŠD Pike

PIVKA, LJUBLJANA > Članska skupina Pike je osvojila naslov državnih prvakov v kategoriji članskih cheer jazz skupin, Artur Steffe in Špela Bubnič sta prav tako v soboto slavila in osvojila naslov državnih prvakov v kategoriji članski pom pari.

Osnovna plesna skupine Pikice je zasedla tretje mesto v kategoriji osnovnih cheer dance skupin, Petra Rotar in Tia Oblak sta zasedli peto mesto v kategoriji mladinski pom pari, Junior Pike so osvojile šesto mesto v kategoriji mladinske cheer dance skupine, otroška skupina Pike pa je zasedla osmo mesto v kategoriji otroške cheer dance skupine.

Senior pom double in Senior Jazz skupina sta se uvrstili tudi na evropsko prvenstvo, ki bo od 28. do 30. junija v Rusiji.


Najbolj brano