Licia Colò bo v svoji oddaji predstavila Postojnsko jamo

“To je pravi raj!” je bila ob koncu poletja, ko je s svojo televizijsko ekipo obiskala Postojnsko jamo, navdušena prva dama italijanskih popotniških oddaj Licia Colò. Postojnsko jamo in Predjamski grad bo predstavila v jutrišnji oddaji Eden - un pianeta da salvare, ki bo na sporedu ob 21.15 na programu LA7.

Priljubljena italijanska tv-voditeljica je bila navdušena tako nad 
Postojnsko jamo kot nad Predjamskim gradom, kjer je tri dni 
bivala s svojo ekipo. Foto: Postojnska jama
Priljubljena italijanska tv-voditeljica je bila navdušena tako nad Postojnsko jamo kot nad Predjamskim gradom, kjer je tri dni bivala s svojo ekipo. Foto: Postojnska jama

POSTOJNA > V Parku Postojnska jama je priljubljeno italijansko tv-voditeljico in njeno devetčlansko ekipo konec poletja sprejela vodja marketinga v Postojnski jami Katja Dolenc Batagelj, ki je gostji izročila kristalni kipec zmajevega mladička - Proteusa Anguinusa. Prisotnost Licie Colò so zaznali tudi naključni obiskovalci iz Italije, s katerimi se je z veseljem fotografirala.

Licia Colò je vtise ob obisku parka Postojnska jama strnila v zlato knjigo VIP obiskovalcev. (foto: Postojnska jama)

Licie Colò pred Predjamskim gradom (foto: Postojnska jama)

“Glej, Alessandro! Nasadil si mi roge! se je voditeljica med snemanjem pošalila s svojim možem, režiserjem oddaje Alessandrom Antoninom. (foto: Postojnska jama)

Ekipa je tri dni bivala v Hotelu Jama in zbirala posnetke, ki jih bo jutri predstavila gledalcem oddaje Eden, ki jo režira soprog Licie Colò Alessandro Antonino. “Glede na razpoloženje si upamo reči, da se bodo v Park Postojnska jama še vrnili,” so sporočili iz Postojnske jame.


Najbolj brano