Geološki zavod Morsu prižgal zeleno luč, jo bo tudi MOP?

Na Geološkem zavodu Slovenije, kjer so za Mors izdelali dopolnitve strokovnih podlag za nov DPN za osrednje vadišče, menijo, da je ob doslednem izvajanju zaščitnih ukrepov tveganje za onesnaženje podzemne vode, ki napaja vodni vir Malni, sprejemljivo. “Vsak načrt kontrolirane rabe kemikalij je pesek ...

Z območja vadišča Poček odteka približno polovica  podzemne vode v izvir Malenščice, približno 
četrtina v  izvir Vipave, preostanek pa v druge izvire. Foto: arhiv Občine Postojna
Z območja vadišča Poček odteka približno polovica podzemne vode v izvir Malenščice, približno četrtina v izvir Vipave, preostanek pa v druge izvire. Foto: arhiv Občine Postojna

POSTOJNA > Ministrstvo za okolje in prostor (MOP) bo skupaj z izdelovalci v petek ob 17. uri v postojnski vojašnici javnosti predstavilo težko ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Ob dnevu državnosti vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarimo dodatni dnevni dostop. 2 dneva za ceno 1!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 30. 6. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano