Cesto skozi Kal so tudi uradno odprli

Včeraj se je z uradnim rezanjem traku končala obnova ceste skozi Kal, ki se je vlekla kar osem let. Ob tem sta minister za infrastrukturo Peter Gašperšič in pivški županom Robert Smrdelj podpisala sporazum o financiranju zavijalnih pasov za Selce, ki naj bi jih začeli graditi jeseni.

Trak ob obnovljeni cesti na Kalu so prerezali (z desne) župan 
Robert Smrdelj, minister Peter Gašperšič, poslanka Erika Dekleva 
in predsednik vaške skupnosti Zlatko Smrdel.   Foto: Helena Race
Trak ob obnovljeni cesti na Kalu so prerezali (z desne) župan Robert Smrdelj, minister Peter Gašperšič, poslanka Erika Dekleva in predsednik vaške skupnosti Zlatko Smrdel.  Foto: Helena Race

SELCE, KAL > “Če prideš s pivške strani in zavijaš levo v Selce, moraš peljati po avtobusni postaji, ali tvegati, da se zadaj kdo zaleti. Vsak ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

V počitniškem - prvomajskem tednu vam podarjamo BREZPLAČNO prebiranje spletnih vsebin! Od 26. 4. do 3. 5. 2019 vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarjamo tedenski - neomejen dostop do spletnih vsebin!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 5. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano