V Višnjanu se je smrtno ponesrečila 46-letna Openka

V včerajšnji nesreči na območju Višnjana v hrvaški Istri je tragično umrla 46-letna Lara Lupinc z Opčin, ki je bila zaposlena v deželni upravi Veneta.

V včerajšnji nesreči na območju Višnjana v Istri je tragično umrla 
46-letna Lara Lupinc z Opčin, ki je bila svetovalka v regiji 
Veneto.  Foto: Vir: Primorski dnevnik
V včerajšnji nesreči na območju Višnjana v Istri je tragično umrla 46-letna Lara Lupinc z Opčin, ki je bila svetovalka v regiji Veneto.  Foto: Vir: Primorski dnevnik

TRST > Kot je poročal Primorski dnevnik, se je med vožnjo s kolesom smrtno ponesrečila na območju Višnjana v zahodnem delu Istre. Približno ob 7.30 je kolesarila po deželni cesti v Novi vasi v smeri proti Višnjanu, ko je, kot kaže, padla pod avtomobil znamke opel astra puljske registracije, ki ga je v isti smeri vozil 47-letni voznik. Policisti še preverjajo, ali jo je pred tem oplazilo še eno vozilo. Na kraj so prispeli prometni policisti in zdravstveno osebje. Z rešilcem so ponesrečenko prepeljali v bolnišnico na Reki, kjer pa je - kljub zdravniški pomoči - dobre tri ure po nesreči podlegla hudim poškodbam. Točen potek nesreče je še nepojasnjen in hrvaški policisti med drugim vabijo očividce, naj se jim oglasijo.

Primorski dnevnik piše, da jo pisatelji opisujejo kot energično, marljivo in dobrosrčno žensko. Za seboj je zapustila moža in dve hčerki, stari osem osem in deset let.


Najbolj brano